Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Stop Killing Games ostro o płatnej prezentacji GTA 6 na Netflix. „To nie jest normalne. To po prostu kolejny poziom chciwości”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.08.2026 10:33
NOWAHUTANACZASIE
1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
28
Generał

Jak będzie ten trailer na Netflixie to wtedy każdy kto coś ogląda na owym netlfixie, na całym bożym świecie, wszystkie filmy i seriale wtedy staną, ludzie na całym świecie siedzący przed telewizorami zobaczą trejler GTA! Zaczną później wychodzić z domów, nawet o późnych porach, i zaczną dawać na mszę i modlić się za GTA

hahaha;)

09.08.2026 11:07
TwojaStaraWTeamie
1.1
odpowiedz
TwojaStaraWTeamie
4
Chorąży

NOWAHUTANACZASIE No nie wątpię ze jakieś cymbały sie znajda. Myślę ze za nich sie powinno modlić skoro sa juz w tak skrajnej sytuacji..

09.08.2026 10:36
Persecuted
2
6
odpowiedz
1 odpowiedź
Persecuted
168
Adeptus Mechanicus

Wszystko co gracze muszą zrobić, żeby taka akcja nie okazała się sukcesem, to nie kupować subskrypcji specjalnie dla tego trailera. Jeżeli ktoś już płaci, to sobie po prostu obejrzy. Jeżeli nie, niech czeka te 6 godzin. Ale znając życie, Netflix zanotuje sprzedaż dodatkowych subskrypcji i ogólnie eksperyment zostanie uznany za udany. Głośna mniejszość zapomina, że to nie oni kształtują rynek, tylko cicha większość.

post wyedytowany przez Persecuted 2026-08-09 10:36:56
09.08.2026 11:08
abesnai
2.1
odpowiedz
abesnai
113
Kociarz

Persecuted Ale znając życie, Netflix zanotuje sprzedaż dodatkowych subskrypcji i ogólnie eksperyment zostanie uznany za udany.
Dokładnie tak jak piszesz. Nie będąc wielbicielem serii GTA rozumiem natomiast złość zagorzałych fanów, sam bym się zagotował już przez sam fakt, gdyby tak zrobiono np. z WH40k DoW 4 na którą obecnie najbardziej czekam. Jeżeli akcja z N okaże się sukcesem, trend w branży może się nasilić i nabrać rozmachu.

post wyedytowany przez abesnai 2026-08-09 11:14:30
09.08.2026 10:38
3
odpowiedz
Radek100382
6
Chorąży

Ja mam netflixa na 2 lata z umowy z polsatem cyfrowym i mam wywalone będzie nie będzie zobaczę nie zobaczę i tak dalej i tak potem będzie na youtube.

09.08.2026 10:46
str
4
odpowiedz
1 odpowiedź
str
129
Konsul

Rozumiem jakby to wydarzenie było tylko na netflixie ale tu po paru godzinach trafi m.in na youtube wiec nie wiem po co ta afera jest krecona. Netflixa posiadaja miliony ludzi na całym swiecie wiec nie dziwi taka polityka Rockstara

09.08.2026 11:02
4.1
odpowiedz
Beneksor
21
Generał

str Po jakich paru godzinach? Najpóźniej po 10 minutach pojawi się na YT, bo każdy będzie chciał nabić sobie odsłony.

09.08.2026 11:06
vlaskk
5
odpowiedz
vlaskk
66
Pretorianin

Tak działa biznes, Netflix zapłacił za to, aby móc zaprezentować wcześniej niż Youtube. Czego redaktor nie rozumie?

09.08.2026 11:16
6
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Paprykarz
54
Pretorianin

I dlatego stop killing games poniosło porażkę. Ci ludzie to fanatycy podobni do tych z gola, zamiast skupić się na prawie do prywatnych serwerów po zamknięciu oficjalnych to biorą na sztandar każda pierdołe, która im się nie podoba.

09.08.2026 11:22
6.1
1
odpowiedz
EG2009_120754240
37
Generał

Paprykarz Przecież tylko skomentowali ruch Rockstara, nie zrobili kolejnej petycji w sprawie tego trailera. Wyluzuj.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl