Jakiż kontrast między podstarzałą mamuśką co to będzie gadać z galaretką i wstążką. Ktoś pisze, że z twarzy wygląda jak dzieciak, cóż Azja proszę państwa, ale zawszę będę wolał takie produkcje niż gry dla "nowoczesnej widowni" która jakoś nigdy się nie pojawia a potem zdziwko czemu grę kupiło raptem 1000 osób, a studio bankrutuje.
Główna bohaterka ma twarz 12 latki, goonerzy będą zachwyceni
Ludzie już sie przywalili do młodego wyglądu bohaterki. Oni to faktycznie chcieliby tylko brzydkie grube baby w grach. To jest azjatycka gra, nie podoba sie to zawsze możecie kupić Fable z menelem.
Wygląda super. Azjaci jak zwykle na froncie gamingu, podczas gdy amerykanie odsmażają po raz setny tego samego burgera :(
Główna bohaterka ma twarz 12 latki, goonerzy będą zachwyceni
Jakiż kontrast między podstarzałą mamuśką co to będzie gadać z galaretką i wstążką. Ktoś pisze, że z twarzy wygląda jak dzieciak, cóż Azja proszę państwa, ale zawszę będę wolał takie produkcje niż gry dla "nowoczesnej widowni" która jakoś nigdy się nie pojawia a potem zdziwko czemu grę kupiło raptem 1000 osób, a studio bankrutuje.
Wygląda super. Azjaci jak zwykle na froncie gamingu, podczas gdy amerykanie odsmażają po raz setny tego samego burgera :(
Znowu granie jakąś dziewczynką, czyli gra dla zboczeńców, co oglądają dzieci w pończochach czy obcisłych strojach. Całe to anime to syf, któremu trzeba się przyjrzeć od strony prawnej. To NIE jest normalne.
Ludzie już sie przywalili do młodego wyglądu bohaterki. Oni to faktycznie chcieliby tylko brzydkie grube baby w grach. To jest azjatycka gra, nie podoba sie to zawsze możecie kupić Fable z menelem.
Nie mam bladego pojęcia jak można jarać się laską z twarzą 14-latki w przypadku jedynki i 12-latki w przypadku 2 i ciałem dorosłej kobiety. Zdecydowanie wolę w grach atrakcyjne dojrzałe kobiety niż takie kurioza.
W Stellara Blade bawiłem się przednio. Oby kolejna część posiadała również świetny gameplay.
Kek. Faceci źli, kobiety dobre. I właśnie dałeś/aś do zrozumienia, że jesteś dokładnie taką osobą, o której pisałem w poście wyżej. Polecam pooglądać na yt reakcje ludzi, obu płci, na trailer Blood Rain. I pierwszej części też. Znajdziesz tam również wiele kobiet, który podoba się zarówno wygląd Eve, jak i Evie, to może przestaniesz tak głupio uogólniać. Bo pierwsza część Stellar Blade ma masę fanów po stronie obu płci. A z drugą będzie pewnie podobnie.