Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: Steel Wolverines: Modern Armored Combat

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
06.10.2026 11:31
Marder
1
odpowiedz
Marder
278
Senator

Adam gierka świetna i mam nadzieję że będzie też okres II WŚ.
Z uwag to mam prośbę żeby można było odznaczać jednostkę nie przez ESC tylko spacją albo przez kliknięcie na mapie poza zasięgiem jej działania.

06.10.2026 11:41
T_bone
2
odpowiedz
T_bone
284
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Ludzie chcieli ESC :D:D:D
"kliknięcie na mapie poza zasięgiem jej działania" - to sie da zrobic.

WW2 kryje to https://store.steampowered.com/app/5036770/Steel_Company/
więc jeśli ktoś moda zrobi, to spoko.

Obecnie wchodze w fazę gdzie jestem zalany feedbackiem UI/UX, pojawia się feedback odnosnie realizmu i jeszcze musze dodawac pozostale warstwy gry (lotnictwo, śmigłowce), więc jest grubo.

post wyedytowany przez T_bone 2026-10-06 11:41:41
06.10.2026 12:25
Łosiu
3
odpowiedz
Łosiu
295
LeChuck

GRYOnline.pl

MAX

Ja chciałem loot boxy i jakieś extra płatne bonusy, jak np. +20% firepower dla czołgów, ale T_bone idzie w zaparte. 😉

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl