Komentarze do wiadomości: Średniowieczna strategia Total War: Medieval 3 będzie pozbawiona „schematycznego” elementu RPG. Twórcy skupią się na dynastiach, a nie pojedynczych postaciach

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
17.05.2026 21:15
1
odpowiedz
rybassj
8
Junior

Mi się podoba ten system. Będzie ciekawej i nie będzie ciągłych tych samych schematów.

17.05.2026 21:39
2
odpowiedz
szopen469
105
Konsul

Tu akurat muszę przyznać że właściwie jest jeden schemat rozwoju postaci w Warhammer 3 dla postaci losowych. Jak jakiś bohater ma swoje drzewko to można podejść inaczej ale wielkich różnic nie uświadczysz. 
Mogliby przywrócić system zdobywania perków. 
Na przykład walczysz głównie piechotą bez kawalerii to za kilka zwycięstw perk do Piechoty. 
Obronileś kilka zamków. To masz perka do morale podczas obrony.

17.05.2026 21:46
baltazar1908
3
odpowiedz
baltazar1908
47
Generał

Jeszcze długo do premiery, ale lubię Total War mam kilka części na Steamie i, czytając o tej nowej, już zaczynam mieć ochotę, żeby zagrać. Creative Assembly robi też Alien: Isolation 2. Część pierwszą skończyłem kilka tygodni po premierze - też super gra, podobnie jak seria Total War.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl