Komentarze do wiadomości: Spodziewano się, że Attack on Titan poniesie porażkę, ponieważ nie był dość „uroczy”

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
17.03.2026 15:41
JakubOrion
1
odpowiedz
JakubOrion
46
Pretorianin

Dobre to anime ? kolega mi polecał ale nie miałem czasu sprawdzić. Jak lubię Bleach i Naruto to coś dla mnie ?

17.03.2026 15:48
1.1
1
xan11pl
98
Generał

JakubOrion Jedno z lepszych, jakie istnieje. Postacie napisane są z krwi i kości, czuć że ich emocje są oddane prawdziwie, i da się z nimi zżyć, polubić lub znienawidzić dane postacie.
Jeszcze jesteś w momencie, w którym cała seria została zakończona, nie musisz czekać dwa lata na kolejny sezon.
No i naprawdę czuć emocje podczas oglądania tego. Polecam jak najbardziej

17.03.2026 18:55
Mangas
1.2
1
Mangas
4
Centurion

JakubOrion Jak najbardziej. Absolutnie jedna z najlepszych serii jakie dane mi było zobaczyć. I nie zrażaj się średnim pierwszym sezonem (ja tak miałem). Całość obejrzałem dopiero za drugim podejściem i nie żałuję. Im głębiej w las tym ciekawiej. Świetnie napisane postacie, emanujące emocjami i taka sama historia, która z czasem niesamowicie wciąga. Polecam!

17.03.2026 16:46
animatiV
2
odpowiedz
animatiV
113
The Ultimate PCMR

Obejrzałem parę pierwszych odcinków które miały fanowski dubbing, bodajże do pierwszego zwrotu akcji i o matko... jakie to jest dobre. Nie stety nie chciało mi się oglądać dalej z napisami, dubbing robił robotę.

17.03.2026 17:25
DocHary
3
2
odpowiedz
DocHary
88
Unclean One

Właśnie wczoraj skończyliśmy. To było dla mnie najlepsze doświadczenie serialowe od czasu Breaking Bad. Żona właśnie odsypia nockę, bo sobie zryła banię finałem. Teraz truje mi o spinoffy, a ja chciałem odpocząć chwilę i pójść np. w zaległe Pluribus albo Rycerza z 7.

17.03.2026 20:40
Kalem
4
odpowiedz
Kalem
28
Centurion

Serial świetny, jednak mnie rozczarowało to że wraz kolejnymi odcinkami i sezonami przestał być tajemniczy i mistyczny a stał się zwykłą opowieścią o ludzkich przywarach i słabościach, politycznych zagrywkach itp. a sami Tytani i ich magiczny aspekt to bardziej tło.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl