Tam w Sony są jakieś zawody w przebiciu EA jako najgorszej firmy? Ostatnie ich decyzje to ciąg wku....nia graczy i pikowania wizerunku.
Z jednej strony szkoda kolesia. Z drugiej, może wreszcie ludzi to nauczy czegoś, i odejdą od $ony oraz Miro$oftu.
Dopóki są konsole, nie odejdą, bo konsola oznacza granie w nowości za rozsądne pieniądze. PC-ty, zwłaszcza obecnie, gdy mamy kryzys pamięci, są dużo droższe.
W przypadku ps do czasu az znikna pudelka. Gry w ps store sa duzo drozsze niz na pc i dla kogos kto duzo gra konsola szybko przestanie byc tanszym rozwiazaniem.
Co za krzywa akcja.
Gdyby jego gry zawierały jakieś chore perwersje, albo twórcy postawiono zarzuty w jakiegoś poważnego przestępstwa... Steam usuwa gry ze sklepu w wyjątkowych sytuacjach, z tego co piszesz, jego gra wciąż jest na Steamie, więc tym bardziej nie kumam o co chodzi.
Daj znać jak będzie wiadomo coś więcej o decyzji Sony.
Pewnie zaraz przyjdzie BlackTone i zacznie bronić swojej ukochanej korporacji.
"Sędzia, jury i kat w jednym"
To ja tak tylko pomarudzę, że jury to owszem, komisja sędziowska, ale na zawodach sportowych, czy w jakimś konkursie. W tym powiedzeniu "Judge, jury..." to raczej "ława przysięgłych".
Wszystkie korporacje są złe, niektórzy po prostu zdają sobie z tego sprawę z opóźnieniem.
Korporacja nie mająca realnej konkurencji na rynku zachowuje się jakby miała wszystko i wszystkich w pompce? Nowe, nie znałem.
Nie wiem, może jakby ta konkurencja była to by się bardziej starali? No, ale koronnym argumentem przeciwko xboxowi (np. na tym forum) było to, że xbox to nic ciekawego nie wychodzi, no to patrzcie po latach ile wam exów sony podarowało w porównaniu z poprzednią generacją xD