lol, ludzie jak zwykle szukają problemów tam gdzie ich nie ma...
"Skoro już przeprosiliście, nigdy więcej nie kupię żadnej gry na GOG-u.", czyli kupowałby dalej gdyby nie przeprosili? Fajna ta logika :D.
Jak zobaczyłem wspomnianego emaila to pierwszą reakcją było "wyglądają trochę jak ten symbol SS", a kiedy w samej treści wczytałem obrazy, drugą było "no tak, pewnie chodziło o nawiązanie do run, no cóż, niefortunne". Ale żeby deklarować, że nigdy więcej niczego się tam nie kupi? Niektórzy mają chyba za mało realnych problemów w życiu.
Ludzie się o wszystko spłaczą. Fajne symbole, ale naziści je mieli, to już złe. Jak jakaś zła organizacja zacznie wykorzystywać znaku stop, to też go przestaniemy potem używać?
Szczerze? Widziałem i na myśl mi nie przyszło, żeby się w tym doszukiwać nie wiadomo czego. Jak się szuka dziury w całym i kontrowersji, to zawsze się je znajdzie.
Symbol ss faktycznie ale żeby robić wielką awanturę i "czuć się głęboko urażonym"? Niektórzy nie mają chyba większych problemów.
To nie było celowe, ot drobny błąd, więc nie ma w tym nic złego, ale jak zwykle zesrańsko graczy o nic 😂
Haha grubu pojechali, oj grubo milordzie.
Chyba ta platforma pod nowym kierownictwem dlugo nie pociagnie.
Szczerze? Widziałem i na myśl mi nie przyszło, żeby się w tym doszukiwać nie wiadomo czego. Jak się szuka dziury w całym i kontrowersji, to zawsze się je znajdzie.
Ja to bym bardzo chętnie przeczytał przeprosiny odnośnie jak podejrzewan zawyżonych ocen, wychwalania gniotów i syfów. Prawda GOL-u? Najpierw trzeba widzieć to co mamy na nosie a potem to co jest pod lasem. Wiem że trzeba nie lada inteligencji aby to zrozumieć.
Jak zobaczyłem wspomnianego emaila to pierwszą reakcją było "wyglądają trochę jak ten symbol SS", a kiedy w samej treści wczytałem obrazy, drugą było "no tak, pewnie chodziło o nawiązanie do run, no cóż, niefortunne". Ale żeby deklarować, że nigdy więcej niczego się tam nie kupi? Niektórzy mają chyba za mało realnych problemów w życiu.
lol, ludzie jak zwykle szukają problemów tam gdzie ich nie ma...
"Skoro już przeprosiliście, nigdy więcej nie kupię żadnej gry na GOG-u.", czyli kupowałby dalej gdyby nie przeprosili? Fajna ta logika :D.
Ludzie się o wszystko spłaczą. Fajne symbole, ale naziści je mieli, to już złe. Jak jakaś zła organizacja zacznie wykorzystywać znaku stop, to też go przestaniemy potem używać?

Dla osoby, co zagapili te wydarzenie i nie rozumieją, to załączam screen. --->
Znalazłem to na forum GOG:
https://www.gog.com/forum/general/wtf_is_this_shit/page1
Tyle dramatu o to... 🙈🙉🙊

lol porostu osoba robiąca ten newsletter miała inną czcionkę albo nie korzysta z gownmaila.
Trzeba być niezłym wełniokiem, żeby w symbolice słowiańskiej doszukiwać się podobieństw do SS. Debile normalnie :)
Problem jakiegoś frędzla bo zamiast w cola cao to w oczodoły, swastyka jest powszechnie stosowanym symbolem nawet przez Indyjczyków i nikt ich o nazism nie posądza.
Niech reprezentacja Anglii popłynie na World Cup przez swojego czarnego reprezentanta to dopiero dadzą znowu czadu i pokażą swoją ,,tolerancję'' jak pokazali po przegranym finale Euro 2020.
Indie dla indianów!!
Również czuję się oburzony. Dlaczego do promocji słowiańskiej gry wykorzystuje się germańskie runy?
Ktoś powinien ostrą burę dostać. Po pierwsze za napisanie, po drugie za korektę, a właściwie jej brak. Ja rozumiem, że słowiańskie symbole, ale niestety historia je wypaczyła i trzeba brać na to poprawkę. Co nie zmienia faktu, że kładzenie się Rejtanem i pomsty w stylu: "już nigdy więcej gry na GOGu nie kupię" są co najmniej śmieszne. Tak się składa, że GOG w przeciwieństwie do Steama sprzedaje gry na własność i zawsze można sobie pobrać instalkę każdego tytułu z biblioteki. Ja, żeby daleko nie szukać, mam większość gier na GOGu. Na Steamie posiadam tylko najbardziej grube promki, gry, których nie ma nigdzie indziej i tytuły Bethesdy, bo Steam najlepiej współpracuje z modami.
"Jako Niemiec, który wczoraj otrzymał ten newsletter, czuję się głęboko urażony"
Czyżby czyjś dziadek był fanem pewnego wąsatego Austriaka i piecze odbyt do dziś? 8)
Pieprzone płatki śniegu sie aktywowały, jak zwykle o byle pierdołę..
Jakieś jełopy znowu gdzieś zobaczymy coś, co uznały za nazizm i zaczęli drzeć ryja.
Właściciele powinni im powiedzieć, ze głupoty plecią.
SSaki dostają padaki - to też się zalicza? a dopiero w angielskim jest dopiero dużo słów z ss
"Skoro już przeprosiliście, nigdy więcej nie kupię żadnej gry na GOG-u.",
O co zakład, że jeszcze nigdy nie kupił gry na GOG-u i prawdopodobnie większość gier ma z torrentów?
GOG ma chyba jakieś stado fanatyków co przegląda cały sklep z lupą i każdą wiadomość od nich, a potem kręcą gównoburzę w sieci... Na dodatek pewnie są wzorowymi klientami sklepu mając na swoich kontach tylko darmowo rozdawane gry.