Typowa mentalność kasztana. Jesteś lepsze od mnie PANA streamera, to jesteś oszustem.
gość wie więcej o strzelankach i grach i jest lepszy niż ty wielokrotnie. Czy może chcesz podzielić się jakąś inną wiedzą o Arc Raiders, o której nie wiemy?
Ooo, cheaterzy płaczą że są cheaterzy na serwerach i news na stronie. Śmieszne. Pomyśleć że nadal ludzie w to (uczciwość streamerów, którzy na tym zarabiają pomimo setek filmików z dowodami na ich oszustwa i analizami) wierzą po tylu latach (to prawie tak jakby wierzyć politykom). W sumie dużo ich z Escape from Tarkov przeszło na Arc Raiders i jest jak jest. Prawdziwy skill jest cichy. Zawsze był.
Od kiedy to Shorud jest cheaterem?
Prawdziwy skill jest cichy. Zawsze był.
Dlatego organizowane są turnieje :)
Rozumiem, że posiadasz jakieś dowody na to, że Shroud cheatuje w ARC, no nie? No przecież na pewno nie rzucałbyś takich oskarżeń bezpodstawnie^^
Czy Ty sugerujesz, że w takiej grze online jak np. ARC nie ma cheaterów? Grałeś kiedyś w jakieś multiki? Bo brzmisz jakbyś nie grał xD
Konta są prywatne, żeby nie narażac się na komentarze spocuchów-bachorów rozgoryczonych porażką
Ja już tam osiągnąłem maximum, co bym nie chciał to mam, kasy kilka milionów, ekwipunek pełny, wiedza co w jaki sposób można szybko ubić każdego arca, królowa leci w solo nawet sama bez niczyjej pomocy, już nie chce sie za bardzo dalej grać, a tym bardziej resetować postać dla kilku miejsc w ekwipunku i zaczynania praktycznie od zera. Balans został tutaj w wielu aspektach źle przemyślany. Choć na początku fajnie się zapowiadało i grało, do pewnego momentu.
A płatne rzeczy to tylko skórki na które i tak szkoda wydawać pieniądze, bo to nie zmienia nic w aspekcie gry.
Dziwne że nie stosował takich oświadczeń, kiedy grał w gry oblegane 10x bardziej przez oszustów jak Tarkow czy BF6.
Nie, to ten gosc co mial racje, bo ARC zasluguje o wielebardziej na gory niz przereklamowane i przehypowane jrpg dla zachodnich mass jakim jest E33
Ten gość nie miał racji, kolorowe pistoleciki w durnej strzelance sieciowej która jest nudna jak flaki z olejem. E33 bije to coś z zawiązanymi oczami i rękami xD
Ten cały arc to dno i flaki z olejem. Spędziłem ponad 20h i na początku było naprawdę dobrze. Pierwsza utrata ekwipunku, ok, bo to mechanika gry, druga też, trzecia, ale potem stwierdziłem, że to najnudniejsza gra, w jaką grałem.