Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Sezon 13. to była tylko pułapka”. Gracze Diablo 4 czują się oszukani po aktualizacji Sezonu 14

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
16.07.2026 16:08
1
odpowiedz
Xanx@n
1
Junior

Nie wiem komu chce się w to grać. Lubię hack n slashe, ale dla mnie to gra na raz

16.07.2026 19:48
1.1
odpowiedz
znajde_sposob
1
Centurion

Xanx@n marketing. raz zasianej w ten sposób obsesji trudno się pozbyć.

16.07.2026 20:37
1.2
odpowiedz
Xanx@n
1
Junior

znajde_sposob Trochę rozumiem, ale nadal nie czaję fenomenu. Wszystko jest takie samo. Masa wydziwionych skórek, wciąż ten sam gameplay i fontanny wylatujących z mobów śmieci.

17.07.2026 18:26
1.3
odpowiedz
znajde_sposob
1
Centurion

Xanx@n no właśnie o to chodzi, że jeśli marketing jest skuteczny, to te wszystkie elementy które wymieniłeś nie mają znaczenia. Wszystko to sprowadza się do słowa "content". Jeśli ktoś ma obsesję, bo dał się złapać marketingowcom, to dla niego nie liczy się co jest w grze, tylko że "coś" tam jest i on musi to mieć/obcować z tym.

to jak z szałem na pokemony - musisz mieć wszystkie

17.07.2026 22:47
Link
2
odpowiedz
Link
39
Senator

Dlatego nigdy nie lubię eventy w grach usługi ze względu na absurdalne grindy i marnowanie dużo czasu i ... pieniędzy. Gram tylko dla przyjemności i przygody, a nie dla jak najwięcej nagrody.

post wyedytowany przez Link 2026-07-17 22:48:04
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl