Komentarze do opinii: Serial, który zmienił dzieciństwo lat 90. MacGyver sprawił, że każdy chciał mieć scyzoryk i srebrną taśmę

Forum inne
Dodaj komentarz
28.03.2026 09:13
1
odpowiedz
twojp467112
1
Chorąży

Tylko że ze scyzorykiem nie wolna chodzić po ulicach bo możesz kogoś zabić i pójść siedzieć ;D jak żyć jaaaak żyyyyyć

28.03.2026 10:01
sirstuartstrange
1.1
sirstuartstrange
3
Chorąży

twojp467112 cholera, chodzę od 20 lat i nikt mi nie powiedział... teraz nie wiem jak żyć

28.03.2026 09:55
2
odpowiedz
Peregrino82
2
Chorąży

Panie Piotrze, przyjemnie się czyta Pańskie artykuły. Proszę popełnić jeszcze jeden tekst o innym kultowym serialu z tamtych lat, a mianowicie o wspomnianej Drużynie A.

28.03.2026 10:34
3
odpowiedz
shezz810883834a
11
Chorąży
Wideo

https://youtu.be/x8BKiigBsa8?is=adrptIijqTRDj9lW Grom w raju tez byl zajebisty :d

28.03.2026 10:49
Wrzesień
4
odpowiedz
Wrzesień
78
Idiot Doom Spiral

Pamietam, że jak leciał na Polonii 1 to w tych pierwszych sezonach wszystko było tłumaczone. Jak łączył te wszystkie składniki, co robił itd. Potem była niby jakaś afera (nawet nie wiadomo czy to prawda, po prostu taka plotka o której każdy słyszał), że jakiś dzieciak zabił się bombą zrobioną według przepisu MacGyvera i w serialu faktycznie potem brakowało tych opisów. Ot, po prostu MacGyver coś tam łączył ze sobą, ale w tle już nie tłumaczył co i jak. Zawsze mnie ciekawiło jak było naprawdę.

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl