Nie obrażaj bubla. Bogu dzięki że byłem rozsądny i nie kupiłem tego syfu na Steam tylko wykupiłem miesiąc w MSGP.
Oho, złapali ich na czymś co nie bardzo jest do zaakceptowania - wypieranie się po stoktroć :)
Skąd my to znamy :)))
Oczywistym jest że zaprzeczą tym nowinom.
Powód jest prosty. Jeśli to był fajki to dementują plotki. A jeśli to była prawda(a jednak budżety gier na wschodzie są drastycznie niższe niż te zachodnie, co sprawia że umowa mogła oscylować na taką kwotę) to gracze się wściekli za stan techniczny w jakim gra wyszła. I jedynie dementowanie plotek pozwoli ciut uspokoić graczy którzy czują się oszukani
Pamiętam że był bodajże tutaj artykuł o tym że te całe obiecanki o fajnym ALIFE to nieporozumienie bo GSC od tych obietnic umywa ręce i zwala winę na dział marketingowy albo coś XDDDDD . Jak się do tego dokopię to wkleję bo sytuacja wygląda dosyć podobnie
Hahaha, czyli jak zwykłe z nimi. Facet się zapomniał i powiedział za dużo i się okazało, że oficjalnie było inaczej. Tam się nic nigdy nie zmieni.
Proszę się nie zajmować pierdołami, a grę najpierw naprawić, wtedy możemy porozmawiać o ewentualnym kupnie. O ile wiecie jak to zrobić...
Chyba brat by go nie okłamał na ten temat ile przytulił od M$ kasy.
Przeczytajcie pełen tekst tego "zaprzeczenia". To zwykłe lanie wody, nigdzie nie padło stwierdzenie że podana przez Grygorovycha kwota jest nieprawdziwa.
To przesądza wszystko. Nie ma mowy żebym kupił od cokolwiek. Zgarnęli forsę, wypuścili skleconego naprędce bubla i nawet go nie połatali do końca. Pamiętacie roadmapę 2025? Dodali może połowę tego co było tam wymienione, a od pół roku jest grobowa cisza, trzeba klecić dodatek i znowu wyciągać pieniądze od frajerów.
A, takiego...
To teraz wiemy czemu gra jest niedopracowana, po prostu dostali za mały budżet.