Widzialem juz gameplay tej gry i podziekuje za taka gierke,grsfika z przed kilku lat,ale to gra konsolowa wiec w sumie nie dziwi to.
Masz rację, naucz się najpierw pisać po polsku, a dopiero potem wróć do grania.
Czepiac sie literowki xd.Zenada ale ja nie pisze przy pomocy czat gpt 😂
3 stówki za grę która mogłaby robić za areny treningowe z botami do jakiejś strzelanki online z żywymi graczami, gdzie sens i logika za takie coś płacić gdy dzisiaj jest na rynku tyle darmowych strzelanek lub nawet takich które teraz kosztują grosze.
Z pewnością większy jest sens i logika w kupieniu gry na którą ktoś czeka, a do tego wie, że będzie miał z niej przyjemność, niż całe Twoje krytykowanie wszystkiego, bo tak. Ewidentnie nudzi Ci się w życiu :)
MarkcusFetysz
Jest nawet i lepiej bo w takim Marvel Rivals masz tego elementy i większą różnorodność w mechanikach i żywego gracza jako przeciwnika.
-=Esiu=-
Na pewno nie nudzi mi się tak bardzo abym swoje życie musiał sprowadzać tylko i wyłącznie do gier przez co musiałoby mi się wszystko podobać i wszystko musiałbym też kupować jak osoby twojego pokroju.
Gra średnia i żałuję zakupu to 4 gra, która zakupilem na konsole PS5 i już jednak więcej nie zakupie dobrze ze płyta to na na allegro pójdzie xd . Po 5 godzinach odpuszczam grę sobie. Przy RE Requiem ta gra to porażka, ogrywam kolejna grę capconu na steam teraz, pragmate i to są dobre gry. Fanboye Sony jednak będą twierdzić swoje,a że nie jestem fanatykiem Sony to mam to gdzieś
Gra jest świetna, gameplay najlepszy z gier w 2026 które ograłem do tej pory. Jednak polski dubbing do tej gry pisał zupełny grafoman - słownictwo rodem ze sztuki szekspira zupełnie nie oddają sensu oryginału, a głosu użyczyli aktorzy na 1 roku studiów albo jakiś spec kazał im wszystko nadinterpretować do bólu teatralnie i nienaturalnie. Lepiej było już takiej nie robić.
Dla mnie gra jest świetna. Podobał mi się returnal ale był dla mnie zbyt trudny. Tutaj poziom trudności jest ok. Nie rozumiem skąd narzekania na grafikę - dla mnie wygląda przyzwoicie.