oo wreszczcie się zaczynają poradniki supeer ;p
:D
Nie ma dźwięków w tle, to błąd techniczny, pewnie zaraz wstawią poprawiony filmik ;)
Pierwszy i fajny filmik
Fajny poradnik, tylko coś z tym podkładem muzycznym nie tego. Dziwnie się to ogląda.
Chyba pokuszę się o Alana Wake' a. Już od dłuższego czasu planuję zagrać i zawsze coś przeszkadza. Pozostaje jeszcze BO, AC: B i DJ Hero. W 3 pozycję raczej wątpię, ale może uda się u kogoś pograć :> Więc na 2 miejscu znajdzie się BO, ponieważ dawno nie grałem w fps'y ;d
Heheh dopiero co oglądałem te stare św. poradniki prezentowe i jak odświeżyłem to nie wiedziałem czy to jest stary czy nowy xD. Uuu z HALO się zgadzam. Kondom :). Jeszcze Alan?? TAAAAAAK!! DJ Hero 2!!! Hahah kolędy do DJ Hero. Ja poleca Assassin's Creed: Brotherhood i Black Ops. Czekam na dalsze filmiki :)!! Ja chcę konsole PS3!!
pokarzcie gramy z harrego pottera
noooooooo wreszcie jupi dobra powarzenie
święta! :)
fajny poradnik, ale ja czekam ten na PC. Fajnie było by zobaczyć polecane gry, akcesoria czy podzespoły do PC.
Czekam na Ps3 :)
Czekamy na ps3 :) A ja dodatkowo będę musiał zaopatrzyć się w slima bo mojej 40 padł po raz drugi blu-ray :(
Nie daliście Two Worlds 2 a to bardzo fajne rpg
Dajcie gramy z Harrego Pottera 7 part 1
Nie wiem dla czego ale co raz bardziej wkur** mnie te wszystkie promocje, "kup pan to" "kup pan tamo" w ogóle już coraz bardziej wkurza mnie ta cała otoczka świąt ta "magiczna atmosfera" i inne tego pierdoły. To jest dobre jak się 10 lat i wszystko w tedy fajne ale z czasem to wszystko zaczyna nudzić i co raz bardziej infantylne to się robi albo może ja po prostu staje się coraz większym cynikiem.
Sorry za off top ale przekazałem swoje zdanie
No ja osobiście planuje zakup Kinecta :D zobaczymy co z tego wyjdzie :D
Ale przecież większość gier jest też na PS3 albo PC
:D
A ja planuje zakup PS3 i do tego AC:B. Pierdziele nie czekam aż to nowe AC wyjdzie na PC'ta.
EJ ZROBTA PS3 :D bo X-klocek jest do dupy
Do dupy to jest papier toaletowy :P.
Zagrał bym sobie w DJ Hero 2 tylko nie mam Xbox-a, trzeba zainwestować troche kasy
Kurde, a mnie dołuje, że mogę wybrać tylko jedną grę na święta. Kupuje w tym miesiącu PS3 i za duzo gier mi się nazbierało do nadrobienia:
- Little Big planet
- Gran Turismo 5
- Heavy Rain
- Just Cause
- Killzone 2
- Assassin's Breed Brotherhood
- Red Dead Redemption
- Uncharted drakes fortune
- Uncharted Among Thieves
- God of War Trylogia
- inFamous
- MAG
I powiedzcie mi gdzie na to wszystko znaleźć czas i pieniądze?! A jeszcze za kilka miesięcy będzie premiera Little Big planet 2, Killzone 3 i Shift 2 Unleashed
Taaa, Legendarny kondom bogów +5, to jest życie. Z chęcią bym dostał x-klocka ale też kusi mnie AC Brotherhood edycja kolekcjonerska na PC, dostałbym trochę później ale czego się nie robi dla asasynów. Czekam na prezenty na PC.
Nieźle :) Ja w światecznym nastroju postanowiłem zamówić sobie takiego xboxa. A w miedzy czasie czekając na kuriera gram w wyścigi winwithbahco.com i liczę na wygraną, bo jest tam konkurs :)
Napewno zakupiłbym sobie AC: Brotherhood na X360, ale w planach mam nowy PC, także trzeba się wstrzymać narazie : ) A i wesołych świąt wszystkim.
Nie było już co pokazać na X360 to wepchneliscie prawie same multiplatfromowe gry
Czekam na poradnik do PC z niecierpliwoscia !!! =)
a ja pewnie nic nie dostane z tego co pokazali nam panowie z redakcji :(

Ciekawe czemu większość gier redaktorzy grają na konsoli Xbox360 ?. ONLY PLAYSTATION3! Ogarnijcie się w końcu! -.-
Trzeba sobie zrobić prezent w postaci Mafii 2 bo dorwanie DJ Hero 2 bez kontrolera jest w zasadzie niemożliwe.
Ta wielka torba mikołaja....PERFECT :)
A gdzie Final Fantasy XIII ? ;) Jeśli jest już "Świąteczny poradnik prezentowy" to chyba wkrótce będą też "Glutoplazmy"?
Ja rozumiem ze weszliscie w uklady z MS, ale rozumiem ze podobny przeglad dla PS3 tez sie pojawi?
Nie zeby byl mi specjalnie do szczescia potrzebny, z racji tego ze sam mam xbox'a... ale baaaaardzo nie lubie stronniczosci wymuszonej umowami handlowymi, a cos zaczyna tym smierdziec.
Heh wszystkie gry bym chciał ale tak dobrze to nie ma :) a tak to fajny poradnik :D
Na pewno się pojawi. A wy już płaczecie, że pierwszy był Xbox (jakieś układy czy coś ehh).. boshe ludzie, ogarnijcie się w końcu! Gdyby było tak, że pierwszy na PS3 byłby owy poradnik to fanboy' e X360 mówili (pisali) by podobnie.
kocelinho - Ty się ogarnij nie oni.
I żadnym fanboy' em nie jestem. Lubię obydwie konsole, a jak już prowokuję to widać ( recka GT5).
Maverick skoro pamietasz Glutoplazmy z zeszłego roku, to powinieneś też pamiętać, że poradniki zakupowe były na kilka platform, nie tylko XBoxa. A jeśli o mnie chodzi to również czekam na tegoroczne Glutoplazmy - mimo, że to wszystko powtórki, to fajnie jest obejrzeć coś takiego o grach :) A w poradniku na PC'ta poza samymi grami fajnie by było gdybyście polecili np opłacalne karty graficzne albo CPU do blaszaków - tudzież pady, dodatki i inne takie - byle z głową, czyli to co naprawde warto obecnie zakupić :)
już od dawna zauważyłem że inne (ps3) platformy to wam śmierdzą....
co, wujek sony nie jest taki hojny jak wujek M$??
No właśnie, mam nadzieję, że doczekam się tego samego, ale odnośnie ps3.
wytlumaczcie mi to w końcu raz, dlaczego w kraju w którym najwiecej gier sprzedaje sie na PC ciagle promujecie gry na konsole. Jeśli chcecie byc TV dla urzytkowników gier ogólnie to chyba najwiecej odbiorców jest wśród graczy PC a tymczasem wszystkie mozliwe wersje gier jesli tylko możecie prezentujecie na konsole. Ani ja ani nikt z moich znajomych takowych nie ma a gry kupujemy dośc czesto, czy to strona nie dla nas? może pomyliliśmy adres po prostu...
W tym roku na święta muszę nadrobić trochę zaległości. Prawdopodobnie dostanę Halo: Reach, Alan Wake, Mafia 2 i pewnie jeszcze jakąś ciekawą produkcję, większość nowości mam, więc trza kupić troszkę "starsze" gry.
A co do DJ Hero, ostatnio pożyczyłem od kolegi i gra się świetnie, ale to jednak nie moje klimaty i wolę zostać przy Guitar Hero :).
Szkoda tylko że Mass Effect 3 nie będzie na święta chodziarz bardzo czekam na tą gierkę :) I Halo Reach też super gierka którego będę musiał zaliczyć ( na razie moja konsola nie działa i trzeba zakupić nową ) Ale nadal mam w pamięci Halo 3 w które grałem całymi dniami razem i też z kumplami na super multi :) No nic te święta spędzę bez mojej konsoli Xbox 360 i beż żadnych ciekawych gier na PC .Ten filmik bardzo dobry i bardzo ciekawe propozycję na prezenty pod choinką i chciałbym wam też złożyć życzenia zbliżających się swiąt abyście je spędzily bardzo milo i wszystkiego najlepszego , dużo prezentów i więcej tak doskonałych filmów :)
Najlepszym prezentem dla ofiar xboxa będzie zakup ps3.
Sam film pokazuje słabość konsoli i jej exów, skoro większość gier jest multiplatformowych.
llluuuuudzieeeeeeeeeeeee, przeciez na koncu filmiku dosc wyraznie mowimy ze NASTEPNE PLATFORMY OMOWIMY NIEDLUGO.
niektorym na widok nazwy 'xbox 360' wylaczaja sie sensory i wlacza sie flame, luzu.
H A L O REACH najlepsze ale potrzeba jeszcze XBOXA a nie mam
Kurde no weźcie mi pomóżcie co lepsze brotherhood czy blek opz? W ACII Grałem i było zajedwabiste, z kolei słyszałem że COD Blek Opz to to samo co WaW.
:(
A waw mi się nie podobau. Ale podobno blek opz ma fajną kampanię.
Jeszcze myślę o Fallout NV i Red Dead redeption.
Możecie mi pomóc na gg ;p 28579775
a gdzie ENSLAVED :) ?
a ja w te święta zaopatrze się w GTA4 $$$ kurde tylko mi-kołaj nie kupi mi na gwiazdę prezentu bedę musiał sam sobie kupic kurka blaszka
ja pod choinke musze dostać abonament '' golda'' bo mnie nie wylosowaliście w konkursie
Ilu tu fanboy'ów PS3. Ja, mimo że nie posiadam żadnej z tych konsol, wolałbym Xbox'a. Jest lepszy i nie ma się tutaj co spierać. PS3 ma dobre exclusive'y - to wszystko. Że nie wspomnę o padzie, bo ten z X'a jest mistrzowski, sam sobie taki zakupiłem do komputera.
przydalo by sie cos takiego na komputer zebyscie wrzucili taki filmik
Czemu na Xbox'a 360, a nie na PS3. Faktycznie mi prezent zrobiliście ;)
Xboxa360 sam posiadam,więc taki poradnik jest w sam raz dla mnie.Dzięki za takie cenne informację!:D
Czekam na edycje z PC'ami ...i... GLUTOPLAZMY!!!!
Nie wspomnieliście o FFXIII i Castlevanii... A to jedne z lepszych produkcji. Za to ja skuszę się chyba na AC: Brotherhood no i trzeba przedłużyć abonament.
Widać że mają układy z MS. Nie widzicie tego?? Co widzę grę to grają tylko na xboxie. Dopiero jak jest exl to jest PS3. Też się pytam kiedy będzie taki przegląd na PS3 :)? Jest to nie fear.
Hej, super był ten poradnik ;]
Niedługo chciałbym sobie zakupić konsolę do gier ale nie mogę się zdecydować ... będzie to moje pierwsze bliższe z nią spotkanie. Jedni mi radzą Ps3 inni Xboxa360 i już sam nie wiem może wy Tvgry.pl mi pomożecie wybrać?
Gdzie są ,,lepsze gry",która jest bardziej wydajna ?
Poradnik ok i Zróbcie gramy z splatterhouse