Jak dla mnie bomba, czekam z niecierpliwością, jaram się od pierwszych zapowiedzi
Gameplay niestety mizerny - w porównaniu do Division i R6 wygląda bardzo słabo - tylko strzelanie w biegu. Mam nadzieję, że to przez "targowy" poziom trudności i finalnie będzie lepiej, ale brak przyklejania się do osłon martwi bardzo. Wygląda trochę, że twórcy skupili się za bardzo na używaniu pojazdów w misjach, poscigach, a nie strzelaniu samym w sobie.
Śmieszny ten Ubisoft. Wrzucili część rzeczy z Division do map z edytora Far Cry 4 i myślą że na szybko zarobią dużo siana. PARODIA
Motywy ekologii a w szczególności RECYKLINGU są bardzo popularne w ostatnich latach ;p
Na stan dzisiejszy ta gra wygląda słabo i nie wróżę jej dużego sukcesu, ale marketing dźwignią handlu. Jak dobrze zapakują grę to pewnie też się sprzeda.
Animacje trochę sztywne. Podobne trochę to wszystko do The Division. A w ogóle to wydaje mi się że w GTA V misje online są lepiej zrobione niż tu...
Far Cry 3/4 TPP z większą mapą. Szczerze powiedziawszy jakoś nie specjalnie prezentuje się rozgrywka w Wildlands. Dodając do tego przeciwników sterczących przez cały czas w miejscu jako łatwy cel do odstrzelenia z dużej odległość, oraz ogólną dość kiepską jakość warstwy technicznej (słabe, nienaturalne animacje, migające tekstury oraz cienie) Wildlands jako taki niezbyt przypadł mi do gustu, a znając dokonania Ubisoftu raczej nie ma co liczyć na coś oryginalnego w kwestii konstrukcji samych misji jak i wszelkiego rodzaju aktywności pobocznych których zważywszy na skalę świata gry z pewnością będzie całe mnóstwo. Jednak z ostateczną oceną tradycyjnie wstrzymam się do momentu pojawienia się pierwszych recenzji.
Najnudniejszy gameplay fps'a jaki widziałem xD Widać, że Hed i UV się musieli powstrzymywać przed negatywnymi komentarzami. Czuje, że wszyscy szybko zapomną o tej grze po premierze.
Jedyna rzecz, która może robić wrażenie w tej grze, to wielkość mapy. Reszta bez komentarza
Idąc za radą UV-a przy którymś z materiałów z Unity zacząłem robić te misje co-op samemu i szczerze mówiąc podobały mi się one najbardziej z całej gry. Tak jak zostało tu powiedziane trzeba było się nieźle nagimnastykować żeby je wykonać. Po cichu liczę, że podobnie wyjdzie w Ghost Recon, chociaż po części.
Dla osób lubiących się w grach co-op to może być nie lada GRAtka :) ... czekam na więcej informacji na temat tej gry, zobaczymy, jak to wszystko się rozwinie.