Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Rockstar Games przerywa milczenie w sprawie wycieków GTA 6. Gra jest „już prawie gotowa”, a jutro czeka nas wielki pokaz rozgrywki

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
26.08.2026 13:51
1
1
odpowiedz
Darek1785
12
Generał

a gracze modlą się, by haker oszczędził im spoilerów.

Spokojnie Rockstar wam tego nie zrobi.

26.08.2026 14:03
1.1
1
odpowiedz
K@even
0
Chorąży

Darek1785 Coraz bardziej utwierdzam się że to jest jakaś akcja marketingowa, no bo szanujmy się ja na miejscu chłopa wsadził bym pliki gry albo totalnie zleakował za nieuczciwe praktyki antykonsumenckie R*

26.08.2026 13:57
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Sebcza_k
46
Generał

A niech da spojlery…. Kogoś te wysrywy przegrywa interesują? Jak ktoś czeka na grę to tego nie ogląda

Farsa z tymi wyciekami i tyle …. Wolę zobaczyć coś w normalnej jakości a nie z jakimś gownem na środku ekranu … szanujmy się …

post wyedytowany przez Sebcza_k 2026-08-26 13:59:09
26.08.2026 13:58
2.1
1
odpowiedz
Kostrzu
15
Centurion

Sebcza_k Albo ogląda i ma to w dupie. Czekam, kupię i oglądam przecieki. Co tam jest niesamowitego? Pół sekundy cutscenki albo jakieś opcje ze jest bar ze babami no super.

Tu trzeba i tak pograć żeby zobaczyć mechaniki np. Jak się npc zachowują.

wyciek jest spory. Szokująca cała akcja ale prawda taka że ten gość na razie to reklamę robi a nie utrudnia. Pokazał piękne żyjące miasto, spoilerów żadnych. Jakby walnął zakończenie jakieś plot twisty to można mówić o dramacie

post wyedytowany przez Kostrzu 2026-08-26 14:00:00
26.08.2026 14:02
2.2
1
odpowiedz
Sebcza_k
46
Generał

Kostrzu ja nie oglądam bo mi szkoda oczu, zobaczyłem parę fgramentów, potwierdziłęm sobie że gra będzie kozak i tyle :) I jest jak mówisz, gość im zrobił reklamę bo potwierdził że gra będzie dojechana, a tak to była masa ślimaków która wieściła że gra będzie gównem i beka z tego, że ktoś preorder zreobił nie widzać gameplaya :)

26.08.2026 13:57
Sepecha
3
odpowiedz
Sepecha
4
Chorąży

Nie przejmuję się spoilerami. Jako że są gracze równi i równiejsi, a pecetowcy poczekają do 2027 na grę, to żeby uniknąć memów/editów/filmików ze spoilerami, musiałbym ten czas spędzić zamknięty u Darka w piwnicy albo pod kamieniem. Równie dobrze mogę przeczytać streszczenie fabuły i mieć spokój.

26.08.2026 13:59
NewGravedigger
4
odpowiedz
NewGravedigger
210
spokooj grabarza

Po wybuchu od stłuczki wróciliśmy do niezniszczalnych aut

26.08.2026 13:59
Racja
5
1
odpowiedz
Racja
16
Generał

Mamy też nowy wyciek. Na końcu w cut scence widzimy Lucię. Wcześniej ucieczkę autem które ma zamontowane niestandardowe oświetlenie. Policja reaguje pościgiem z parkingu. Chyba z miejsca znanego z trailera.

26.08.2026 14:02
Wronski
6
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
Wronski
42
Senator

...gracze modlą się, by haker oszczędził im spoilerów

Czyli w porzadku jest spoilerowanie gry dzien po jej premierze ale wyciekow z gry do ktorej praktycznie nie ma zadnych materialow to juz nie...

26.08.2026 14:03
6.1
2
odpowiedz
Sebcza_k
46
Generał

Wronski niech nie oglądają to nie zepsuja sobie nic- prosta sprawa. Nie chcesz wejść w gówno to je omiń.

26.08.2026 14:07
Wronski
6.2
odpowiedz
Wronski
42
Senator

Sebcza_k Wlasnie o to chodzi ze jest z tego powodu drama bo ludzie placza ze leeker zaspoileruje gre, lol

26.08.2026 14:13
6.3
odpowiedz
Shagwest
69
Centurion

Sebcza_k Wszystko spoko, dopóki serwisy branżowe nie wrzucają w nagłówki informacji o tym, co dzisiaj wyciekło. Także w socjalach. A ciężko oczekiwać, bym nagle w ogóle przestał używać internetu tylko dlatego, że nie chcę, by ktoś mi zaspoilerował grę.

Zresztą podobnie było po premierze Cyberpunka. Wchodzę na Gola, a tu wielki news, że wspaniała niespodzianka dla graczy, cameo legendarnego twórcy gier jest w CP2077. Nic tym newsem nie zyskałem, jedyną jego funkcją było popsucie mi tej przyjemności z odkrycia czegoś samodzielnie. Wtedy rzeczywiście pożegnałem się z wszystkimi tego typu serwisami na kilka tygodni.

post wyedytowany przez Shagwest 2026-08-26 14:17:28
26.08.2026 14:06
Racja
7
odpowiedz
Racja
16
Generał
Image

Łosiu Już się możecie pochwalić. Mam nadzieję że macie czym.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl