a gracze modlą się, by haker oszczędził im spoilerów.
Spokojnie Rockstar wam tego nie zrobi.
A niech da spojlery…. Kogoś te wysrywy przegrywa interesują? Jak ktoś czeka na grę to tego nie ogląda
Farsa z tymi wyciekami i tyle …. Wolę zobaczyć coś w normalnej jakości a nie z jakimś gownem na środku ekranu … szanujmy się …
Tu trzeba i tak pograć żeby zobaczyć mechaniki np. Jak się npc zachowują.
wyciek jest spory. Szokująca cała akcja ale prawda taka że ten gość na razie to reklamę robi a nie utrudnia. Pokazał piękne żyjące miasto, spoilerów żadnych. Jakby walnął zakończenie jakieś plot twisty to można mówić o dramacie
Nie przejmuję się spoilerami. Jako że są gracze równi i równiejsi, a pecetowcy poczekają do 2027 na grę, to żeby uniknąć memów/editów/filmików ze spoilerami, musiałbym ten czas spędzić zamknięty u Darka w piwnicy albo pod kamieniem. Równie dobrze mogę przeczytać streszczenie fabuły i mieć spokój.
Mamy też nowy wyciek. Na końcu w cut scence widzimy Lucię. Wcześniej ucieczkę autem które ma zamontowane niestandardowe oświetlenie. Policja reaguje pościgiem z parkingu. Chyba z miejsca znanego z trailera.
...gracze modlą się, by haker oszczędził im spoilerów
Czyli w porzadku jest spoilerowanie gry dzien po jej premierze ale wyciekow z gry do ktorej praktycznie nie ma zadnych materialow to juz nie...
Zresztą podobnie było po premierze Cyberpunka. Wchodzę na Gola, a tu wielki news, że wspaniała niespodzianka dla graczy, cameo legendarnego twórcy gier jest w CP2077. Nic tym newsem nie zyskałem, jedyną jego funkcją było popsucie mi tej przyjemności z odkrycia czegoś samodzielnie. Wtedy rzeczywiście pożegnałem się z wszystkimi tego typu serwisami na kilka tygodni.