Generalnie to jest bzdura totalna bo podstawą w takich klimatach/czasach wiadomo o co chodzi , były miecze,sztylety, luki, kusze etc ,a tutaj nie ma mieczy podstawy takich klimatów co jest nędzne.
Diablo 4 jest fajniejsze bo ma miecze. Tego typu gra bez miecza, jest jak żołnierz bez karabinu. Taka jest prawda ;)
Trzy komentarze poczytałem, trzech dzbanów wykryłem. ;p
Gram dekadę już w poe 1 a teraz dodatkowo w poe 2. Myślę że oni mają po prostu poważny problem z mele. W poe2 dobrze się gra strzelając jak w jakimś arcadowym shooterze. Mele są po prostu ciężkie do zabawy. Jeszcze można to przykryć jakimś wielkim młotem czy dwurecznym kijem ale szybkiego miecza czy dagera po prostu nie da się byle jak odwalić. Chyba że będą to po prostu skile strzelajace czymś. Osobiście czekam na dagera na krycie bo taki asasin to mój ulubiony archetyp. Niestety czuje jednak jakie to będzie nędzne bo te postaci bazują na szybkości a poe2 po prostu takie nie jest. Więc oni nie wiedzą jak to zrobić dobrze i teraz czarują jak mogą oddalając widmo porażki. Wyzwanie z movementem druidem jest niczym w kontrze do dagerow czy mieczy.