Capcom w końcu się ogarnął i zauważył polskich graczy, już Reqiuem i Pragmata dostały na premierę polskie napisy. Ja zrobiłem preordery tych gier i nie żałuję, świetne gry i przy okazji pokazuję Capcomowi że warto wspierać polski rynek. Nawet w takiej Onimushy będzie język polski.
Nigdy nie przepadałem za "Code: Veronica" - to było tak nędznie odtwórcze po trylogii, że się odechciewało grać (choć 6/10 i tak się należało, bo to była jednak gra dość porządna). Nic dziwnego, że kombinują i zmieniają. 1 do 1 zwyczajnie się nie uda tego przenieść, bo po dzisiejszych odświeżeniach starszych części, każdy by to wyśmiał.
Code Veronica X świetna część, ogrywam ją cyklicznie na Xboxie dzięki wstecznej kompatybilności
Code Veronica jak już. Może od razu utniecie całą nazwę, po co się ograniczać do jednego wyrazu?
Cieszy mnie że będą PL napisy,Jeszcze muszę ograć Remake 4 i czekać na datę premiery Veronica 🙂
ooo, to świetna wiadomość. Nie dość, że będzie okazja na pc zagrać w grę, której nie było na pc, to jeszcze teeraz z polskimi napisami.