Komentarze do wiadomości: Resident Evil Veronica z polską wersją na premierę. Porównanie graficzne z oryginałem i dogłębna analiza eksperta wskazują, co nas czeka

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
06.06.2026 16:39
pioras55
1
1
odpowiedz
pioras55
117
Generał

Capcom w końcu się ogarnął i zauważył polskich graczy, już Reqiuem i Pragmata dostały na premierę polskie napisy. Ja zrobiłem preordery tych gier i nie żałuję, świetne gry i przy okazji pokazuję Capcomowi że warto wspierać polski rynek. Nawet w takiej Onimushy będzie język polski.

06.06.2026 16:42
1.1
odpowiedz
noobmer
66
Senator

pioras55 Sega też powoli zauważa bo najnowsza gra od twórców Yakuzy też bedzie miało polskie napisy.

post wyedytowany przez noobmer 2026-06-06 16:43:06
06.06.2026 17:48
Grifter
2
odpowiedz
Grifter
55
Konsul

Nigdy nie przepadałem za "Code" Veronica" - to było tak nędznie odtwórcze po trylogii, że się odechciewało grać (choć 6/10 i tak się należało, bo to była jednak gra dość porządna). Nic dziwnego, że kombinują i zmieniają. 1 do 1 zwyczajnie się nie uda tego przenieść, bo po dzisiejszych odświeżeniach starszych części, każdy by to wyśmiał.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl