Więcej minusów niż plusów, a gra jednak dostała dobrą ocenę - 7. Czy to trochę nie za dużo? Sam nie grałem, widziałem urywki u innych - ale myślę, że ocena 5.5 - 6.0 to byłaby taka w sam raz. W skali ocen szkolnych tak na czwórkę z minusem.
bo sa plusy dodatnie i plusy ujemne, zarowno jak minusy dodatnie, pasuje? Gra byla bdb w swym czasie, jest nadal ciekawa... ot tyle
Bo niektóre plusy czy minusy mogą mieć różną wagę? Inną kwestią jest ocena stricte remastera (zmian względem pierwowzoru) a ocena całości jako gra w takiej postaci jaka wyszła. Sam remaster/remake jest raczej średni ale gra w tej postaci wciąż może sprawiać kupę radości. Pytanie co recenzent wziął za punkt wyjścia przy ocenie.
Niestety to fakt. Te przerywniki filmowe to katastrofa. A sam tytuł nieśmiertelny. Do wad dodałbym wytrzeszcz oczu Kate. Na szczęście poprawiono w stosunku do pierwowzoru ruchy głównej bohaterki, nie biega już jak kaleka z przetrąconym biodrem. Teraz porusza się normalnie...Tylko te gały. No ale i tak jest super. Po latach gra się jakby łatwiej. Może dlatego, że mechanika poprawiona i już dość dobrze znana. Dla mnie 8.5/10
ciekawe, czy bedzie syberia 2 i 3 remastered.
Dla mnie to niepojęte, dlaczego dostajemy remastery, których nikt nie chce? Jeżeli sami twórcy tak słabo dopracowują własny produkt.
skoro nie chcesz... to na wuj tu wchodzisz? Idz gnoj swiniom wywal czy cos