Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do recenzji: Recenzja Halo: Campaign Evolved. Oryginał od Bungie to w 2026 nadal rewelacyjna gra, ale Halo Studios jej chyba nie rozumie

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.08.2026 14:05
Maverick0069
1
odpowiedz
Maverick0069
121
THIS IS THE YEAR

Kolejny Banger od "giganta z redmond"

03.08.2026 14:35
2
odpowiedz
NieKonwencjonalnie
6
Chorąży

Zagrałem i tak płaskiego/nijakiego strzelania i jego odczucia przez gracza już dawno nie widziałem. Autor recenzji chwali, to że przesiadając się na nowy silnik twórcy nie zmienili odczuć podczas strzelania. A dla mnie jest to największy minus, ponieważ wiele dzisiejszych tytułów robi to o wiele lepiej.

Nie grałem w oryginał ale gra jest krótka, fabularnie też nijaka i na pewno nie za taką cenę.

Dziwi mnie ocena, bo autor chwali walkę, strzelanie, movement czyli to co najważniejsze w FPSach. A tymczasem "minusy" to w większości bardziej wybaczalne błędy FPSów. Ocena nie adekwatna do tekstu.

Dla mnie 5/10. Ale z o wiele większymi wadami FPSów niż autor wymienił

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl