Komentarze do wiadomości: Rayman wraca na duże platformy po 13 latach milczenia. Ubisoft przygotował dla fanów miłą niespodziankę

Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz
13.02.2026 09:11
1
odpowiedz
toyminator
95
Senator

Zawsze mnie ten rayman odpychał. Ale to dlatego, że pierwszą grą w którą grałem z tej serii to trójka.
Wolałbym jakiś remastered dwójki(no chyba że działa pod W10)

13.02.2026 09:18
Drzesaru
2
2
odpowiedz
Drzesaru
81
Konsul

Ci którzy interesują się Raymanem wiedzą, że tytuł wyciekł już kilka tygodni temu. Ja pomimo tego, że gram teraz w coś innego, to kupię tę edycję dziś na premierę, aby pokazać zainteresowanie serią. Grałem tylko w wersję na PC, więc mam 4 nowe do ogrania + prototyp i 50 minutowy dokument. Muzyka odświeżona z szacunkiem ze zaznajomionym z serią kompozytorem też uważam, że jest świetna na pierwszy rzut ucha. Uwielbiam tę grę, więc będę w to mocno pykał. Mam tylko nadzieję, że edycja pudełkowa wyjdzie na PC, bo skoro wychodzi z takim opóźnieniem, to raczej jest to głównie dla kolekcjonerów, a takich nie brakuje również na PC. Co do kolejnej gry, to przecież ubisoft potwierdził prace nad nią, że będzie to AAA i choć mogła być to jedna z tych anulowanych gier, to po tym ruchu mam nadzieję, że to jednak się stanie i zobaczymy w końcu Raymana 4.

13.02.2026 11:12
Wronski
3
1
odpowiedz
Wronski
36
Senator

A mialbyc rzekomo remake...

Forum Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl