Tymczasem GOL zamienił się w fanpage GTA6 godny tych na FB.
- Wyszły recenzję Stalker 2 Cost of Hope, a tutaj cisza.
- Black Myth: Zhong Kui dostało 15 minutowy gameplay trailer, cisza
- MGS 1 dostanie Co-op mod, cisza
- GOG uratował Prince of Persia Piaski Czasu, cisza
- Bethesda łata Fallout 4 i Skyrim, cisza
- Fan stworzył remake Pokémon Emerald, cisza
- Tides of Annihilation otrzymało nowy 40 minutowy gameplay, cisza
te mogą utwierdzić Rockstar Games w decyzji o rezygnacji z wydań gry na płycie
Przecież to bzdura. Właśnie cyfra miała zapobiec przeciekom 😑 zresztą to i tak gadanie bo każdy wie dlaczego nie będzie płyty
Komentatorzy ostrzegają, że finansowanie cyberprzestępców przynosi opłakane skutki dla całego rynku. Działania te mogą utwierdzić Rockstar Games w decyzji o rezygnacji z wydań gry na płycie. Kabaretu ciąg dalszy 😂
Przecież pudełko miało być od samego początku tylko że bez płyty. A dla branży, graczy najzdrowiej i najlepiej byłoby jakby po premierze najczęstszą reakcją było rozczarowanie że nie zrobili 8 cudu świata a po prostu trochę lepszą piątkę
te mogą utwierdzić Rockstar Games w decyzji o rezygnacji z wydań gry na płycie
Przecież to bzdura. Właśnie cyfra miała zapobiec przeciekom 😑 zresztą to i tak gadanie bo każdy wie dlaczego nie będzie płyty
Nie rozumiem krytyki płatnej ankiety - czy ktoś tych ludzi zmusza do płacenia? Chcą to płacą za takie guano, byle się dowiedzieć coś na temat gierki, którą zapewne kupią (bo podejrzewam iż płacą za to jacyś chorzy fanatycy, albo ludzie których stać na szastanie pieniędzmi i dla nich to po prostu jak zapłacić złotówkę) Rockstar mógłby to ukrócić właśnie pokazując zwiastuny i gameplaye, ale tego nie zrobi z prostego powodu - ten "wyciek" nabija im hype. A potem go podbiją oficjalnymi materiałami - podwójna kasa dla nich, a ludzie dalej nie rozumieją jak to wszystko działa...
A tu masz czysty raw gameplay z 2025 lub 2026 (leaki mają piosenkę ktora została wydana w lutym 2025). Widać że wiele rzeczy nie działa w tej grze a i ogólnie przypomina GTA 5 na modach a nie next genowego mesjasza branży.
Komentatorzy ostrzegają, że finansowanie cyberprzestępców przynosi opłakane skutki dla całego rynku. Działania te mogą utwierdzić Rockstar Games w decyzji o rezygnacji z wydań gry na płycie. Kabaretu ciąg dalszy 😂
Rockstar już zdecydował ze wali graczy. Więc jak dla mnie mogą zbankrutować, nie bardzo mnie to obchodzi. Czy ktoś zapłaci za kolejny wyciek, czy nie, niczego to dla nas nie zmieni.
Ale ludzie mają nasrane we łbach, żeby płacić za coś takiego. 🤦
Iloraz inteligencji otoczaków gniecie takich typów w przedbiegach.
Żenujące.
mam pare osób no znajomymi ich bym nie nazwał ale mimo wszystko pracowałem z pewnymi osobami co właśnie tylko konsola i tylko gta.. ofc pato-dress typowy wypisz wymaluj..
Widać płatne ankiety ładnie to wszystko kwitują całe to community wokół tego syfu

mam pare osób no znajomymi ich bym nie nazwał ale mimo wszystko pracowałem z pewnymi osobami co właśnie tylko konsola i tylko gta.. ofc pato-dress typowy wypisz wymaluj..
Doprawdy, masz niezwykle wyszukany gust. W rzeczy samej, poziom Twojej ortografii oraz interpunkcji jest również nadzwyczaj wyjątkowy...
Tymczasem GOL zamienił się w fanpage GTA6 godny tych na FB.
- Wyszły recenzję Stalker 2 Cost of Hope, a tutaj cisza.
- Black Myth: Zhong Kui dostało 15 minutowy gameplay trailer, cisza
- MGS 1 dostanie Co-op mod, cisza
- GOG uratował Prince of Persia Piaski Czasu, cisza
- Bethesda łata Fallout 4 i Skyrim, cisza
- Fan stworzył remake Pokémon Emerald, cisza
- Tides of Annihilation otrzymało nowy 40 minutowy gameplay, cisza
- O piaskach czasu masz artykuł z wczoraj.
Black Myth zwiastun z 15 minutowym gameplayem wyszedł dosłownie 2 godziny temu, czemu mają go już natychmiast dodać na stronę?
Z resztą się zgadzam. Ale bądźmy uczciwi ;D
Po za tym wiadomości o GTA się lepiej sprzedają.
Droga redakcjo, zawsze jak robicie spam jakimś tytułem to rozumiem wręcz was bronię bo to jednak forum o grach ALE DO JASNEGO CHOOJA SKOŃCZE Z TYM GTA BO JUŻ SIE NIEDOBRZE ROBI. Jeszcze gdybyście ciekawe informacje dawali... ale nie XD bardziej to przypomina Pudelka na smyczy Rock Star
Jest takie powiedzenie - Frajerow trzeba golic.
Zawsze 1 na 100 sie znajdzie.
Spamu w skrzynkach pocztowych z bogatym umierajacym biznesmenem z Afryki ktory chce sie podzielic swoim bogactwem tez nie brakuje.
Jak sie oplaca takie emejle wysylac to znaczy ze zawsze sie ktos napatoczy i przeleje takiemu kase byle tylko dostal te „miliony”.
kiedyś ten youtuber co regularnie nęka tych hinduskich scamerów włamał sie do ich głównej bazy i znalazł ich excela z danymi i oni ta skamie tam pare miliardów dolarów przychodu mieli w sumie ale nie wiem w ciągu całej działalności roku czy innym terminie w każdym razie kasa sie zgadza..
Nie wiem z czego się tak cieszycie. Rozumiem oburzenie za brak płyt na premierę, a teraz po tych akcjach to pewnie ich wcale nie wydadzą. Ogromna nagonka na R*, to jest jakaś paranoja. Takie firmy jak Activision lub EA które wydają co rok te gówno gry jak CoD i Fifa, nie obrywają tyle a są bardziej pazerne od R*, który przy RDR2 udowodnił że nie ma lepszego twórcy gier. GTA 6 wychodzi po 13 latach i kosztowało 2 MLD $. Natomiast jak dzbany płacą po 80-100$ za leak gameplay, to wydawcy to widzą. Będziecie mieć zapowiedzi/trailery/gameplaye w formie PPV i się wtedy będziecie cieszyć. Kupowanie Netflixa żeby obejrzeć materiał z GTA 6 kilka godzin przed ogólnym dostępem jest tak samo chore jak płacenie za te wycieki, natomiast jak widać chętnych nie brakuje.
Gracze czekali na GTA VI latami a decyzje Rockstar i Sony obrzydziły premierę tej długo wyczekiwanej gry. Jak gra okaże się gniotę z przeciętną grafiką to wcale mnie to nie zdziwi. Ale niesmak po tym wszystkim pozostał.
Liczyłem na to że będzie wyglądać co najmniej tak pod względem oprawy graficznej.
[link]
I wpadł już nowy wyciek z lotu samolotem, mapa jest ogromna . Widać piewsze miejsce do którego pojadę, wille tommiego vercetti. Ale to chyba dawny build bo grafika to poziom ps3 xD
Żeby te przecieki coś ciekawego pokazywały, a tak to mamy najbardziej typowy gameplay gta, czyli chłop se chwile pojeździ i kogoś pobije. Jeszcze teraz możesz zapłacić czy ma jechać w dzień czy w nocy, no fascynujące
A jak ktoś powie nie prwada bo są misje..tak faktycznie jak ktoś jeszcze chce zrobić misje to będzie mieć misje gdzie musi kraść i sie rozwalać ale już nie przypadkowe osoby tylko wybrane w danym miejscu ... niemasowita różnica to zmienia postać rzeczy .. nie nie za bardzo xDDD
wiec niby ten sam rodzaj gry a jednak nie było tam takiej dosadnie dedykowanej patologi jak w gta. wiec raczej gra była normalna.
Chociaż na ogól jak patrze na Artura to raczej do dobrych postaci nie należy jest też sporo misji mocno bandyckich...
Mimo wszystko grając w red dead nie walilo taką obskurną patologią.. jak w gta.
Czyli to R* udaje super hakerów i sam wrzuca przecieki a teraz naciąga napaleńców na kasę. Szczerze mam nadzieję, że tak jest 😂

- Szefie GTA 6 nam wycieka, ludzie już oglądają i mówią, że słabe bo stary build.
- Hmm a jak z zamówieniami na klucze w pudełkach?
- Rosną z minuty na minutę, ostatnio nawet przyspieszyły o 67%
- Wspaniale. Weź kilku stażystów i usuńcie trochę tych wycieków jeszcze dziś, jutro trochę mniej. Zostawcie im mapę to się podniecą najbardziej.
- Ok
- Aha, mam jeszcze jeden pomysł... 😎

wiadomo ile fan gta dopłaca za wyruchanie go w ryj?
bo właśnie w tej chwili
Całkiem zabawna akcja. Gdyby nie coraz bardziej antykonsumenckie praktyki rockstara na monetyzowanie wszystkiego to faktycznie powiedziałbym, że to wyjątkowo bezczelni złodzieje. A tak... po prostu mają dobre wyczucie ironii.