Testowalem pare gier, ktore nie mialy aktualizacji do nowej wersji za pomoca systemowego przelacznika i kazda jest znacznie wyrazniejsza ^^
Mówisz to mi? Temu który odpala CP2077 z DLSS z RT na Ultra. Daj sobie spokój. Bo roślinność przestała migotać. Na PC takie problemy rozwiązują moderzy przed oficjalnymi aktualizacjami.
W War Thunder DLSS więcej ogarnie niż ten PSSR z PonyStation ;) graj sobie w te piksele.
Oczywiście dla posiadaczy PS5 Fat i Slim figa z makiem :)
Już więcej nie kupię od $ony tego szajsu.
Jakoś Nvidia potrafi dać nowsze wersje DLLS choć okrojone do starszych kart graficznych, a $ony nie da nic.
Pluję na nich. Bo jakoś w erze PS3, dało się dodać tryb 3D, a w PS4 Fat udało się dodać HDR choć technicznie HDMI w tej konsoli go nie obsługiwał. $ony to tylko rączki po hajs wyciąga.
Dziwie się, że Sony w ogóle w coś takiego poszło w sensie podpięcie pod konsole samego słowa, że gry na ich sprzęcie są w różnej jakości.
Konsole powinny być jednakowe bez żadnych ustępstw lub dzielenia na lepsze i gorsze.
Sony niby tak mądre, a jednak głupie.
Nie przypominam sobie aby jeszcze kilka lat temu tak było.
Mam wrażenie, że Sony przeprowadzą dywersję na swoją własną konsolę czyli zwykłym PS5.
Testował ktoś z was już ac shadows? Widać różnice? Bo screeny to sobie mogę wsadzić