Komentarze do wiadomości: Premierowy patch do Crimson Desert wprowadza wiele pożądanych zmian. Jedna z nich potrafi całkowicie odmienić grę: „Nienawidzę Was”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.03.2026 12:54
pyszniak
1
odpowiedz
pyszniak
31
Centurion

"Tak na przykład Paul Tassi z magazynu Forbes zauważył, że w porównaniu z wersją dla recenzentów premierowe Crimson Desert uwzględnia dodatkowe punkty szybkiej podróży we wszystkich większych miastach..."
Po co mam czekać na recenzję od serwisów, jak wy dostajecie wersje bez łatek i poprawek. Gracze finalnie dostają day one patch. 
No chyba że dev traktuje recenzentów jako testerów to ok. Tylko te oceny gry i opinie rozmijają sie trochę z ocenami graczy.

20.03.2026 13:40
Flat.earth.truth
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Flat.earth.truth
17
Centurion

Jeśli chodzi o błędy to ja mając RTX 5080 mam przy włączeniu efektu DLSS Ray Reconstruction "błyskanie" roślinności i światła. Ma ktoś może coś podobnego i sobie z tym poradził jakoś zanim pewnie kolejny patch to naprawi?

20.03.2026 14:02
2.1
jako8436703776
1
Legionista

Flat.earth.truth 
Tak, wymień kartę na gorszą ;)

20.03.2026 13:40
3
odpowiedz
boltven
0
Legionista

Po tym jak wepchnęli chujevo tydzień przed premierą było wiadome, że to będzie góra poziomu shadows i za bycie beta testerem trzeba będzie posmarować

20.03.2026 14:06
4
odpowiedz
1 odpowiedź
lukaszgracz
52
Centurion

Wczoraj gierka do mnie dotarła i ucieszony odpalam ps5, instaluje, no i wiadomo jakie to uczucie że zaraz pogra się w jakiś mega wyhypeowany tytuł a tu ci wyskakuje że dopiero o 22! Noż ale był wkurw! No nic nie zrobisz, a wieczorem nie bede grał bo do roboty trzeba wstać. No ale dzis z rana przed robotą z ciekawości odpaliłem, pograłem 20min i tyle. Gierke usunełem i zaniosłem do roboty i sprzedałem dla typa za te samą cene co kupiłem. Szkoda oczu i czasu na ten crap! O wiele lepiej grało mi się w AC Odyssey z 2018 a o Valhalli już nie wspominając niż w ten badziew z 2026. Jprd. omijać szerokim łukiem!

20.03.2026 14:22
4.1
1
prd
45
Pretorianin

lukaszgracz Odpaliłeś na 20 minut przed pracą i oddałeś? Badałeś się kiedyś? Kto pozwolił ci wystawiać jakiekolwiek opinie?

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl