"Tak na przykład Paul Tassi z magazynu Forbes zauważył, że w porównaniu z wersją dla recenzentów premierowe Crimson Desert uwzględnia dodatkowe punkty szybkiej podróży we wszystkich większych miastach..."
Po co mam czekać na recenzję od serwisów, jak wy dostajecie wersje bez łatek i poprawek. Gracze finalnie dostają day one patch.
No chyba że dev traktuje recenzentów jako testerów to ok. Tylko te oceny gry i opinie rozmijają sie trochę z ocenami graczy.
Jeśli chodzi o błędy to ja mając RTX 5080 mam przy włączeniu efektu DLSS Ray Reconstruction "błyskanie" roślinności i światła. Ma ktoś może coś podobnego i sobie z tym poradził jakoś zanim pewnie kolejny patch to naprawi?
Po tym jak wepchnęli chujevo tydzień przed premierą było wiadome, że to będzie góra poziomu shadows i za bycie beta testerem trzeba będzie posmarować
Wczoraj gierka do mnie dotarła i ucieszony odpalam ps5, instaluje, no i wiadomo jakie to uczucie że zaraz pogra się w jakiś mega wyhypeowany tytuł a tu ci wyskakuje że dopiero o 22! Noż ale był wkurw! No nic nie zrobisz, a wieczorem nie bede grał bo do roboty trzeba wstać. No ale dzis z rana przed robotą z ciekawości odpaliłem, pograłem 20min i tyle. Gierke usunełem i zaniosłem do roboty i sprzedałem dla typa za te samą cene co kupiłem. Szkoda oczu i czasu na ten crap! O wiele lepiej grało mi się w AC Odyssey z 2018 a o Valhalli już nie wspominając niż w ten badziew z 2026. Jprd. omijać szerokim łukiem!