Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Premiera Wiedźmina 4 się opóźni? Część analityków uważa, że CD Projekt Red kupuje czas dzięki DLC do Wiedźmina 3. Prace nad Pieśniami przeszłości idą pełną parą

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
30.07.2026 17:26
1
odpowiedz
maritimo
3
Junior

bo DLC robi fools theory a nie cd projekt...

30.07.2026 18:10
Dead Men
1.1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

maritimo wraz z remakiem widzmina 1 i czort wie iloma współpracami jeszcze.

30.07.2026 17:34
IIIIIIIIIIIIII
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
IIIIIIIIIIIIII
90
Generał

Szczerze? To bardziej czekam na 3 dodatek do W3 i Blood of Dawnwalker niż na wiedźmina 4. No i w sumie to jeszcze na remake 1 :D

post wyedytowany przez IIIIIIIIIIIIII 2026-07-30 18:01:39
30.07.2026 18:08
Dead Men
2.1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

IIIIIIIIIIIIII Ja na to drugie bardziej. Ten 3 dodatek jest zbedny z punktu widzenia fabularnego, ale niezbedny marketingowo i giełdowo.

30.07.2026 18:08
Dead Men
3
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

Amerykę odkryli. Kązdy co ogarnia jako tako branże i ma więcej inteligenmcji od ciastka z kremem o tym wie.

30.07.2026 18:14
Rumcykcyk
4
odpowiedz
Rumcykcyk
138
Ojciec Zarazy

Ten 3 dodatek jest zbedny z punktu widzenia fabularnego

Nie wiem jak dla mnie to tych DLC może być jeszcze 5 bo historię można kierować na 5 różnych kierunków i nie zawsze iść zgodnie z książką. Wiesiek 3 to bardzo dobra gra i zawsze chciałem więcej zawartości niż tylko 2 duże dodatki. Mam nadzieję, że 3-ci sprzeda się bardzo dobrze i wezmą się za 4-ty.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl