Właśnie się zastanawiam czy nie zwrócę, ja kupiłem wersję pudełkową i dziś będę miał do odbioru, ale jeśli nie ściągnę folii to będę mógł zwrócić. Czytałem sporo, że optymalizacja słabiutko. Chyba zwrócę i kupię kiedyś, a wolałbym pieniądze przeznaczyć na Onimusha. Zastanawiałem się nad tymi dwoma tytułami. Wiem, że Onimusha będzie działała jak złoto bo Capcom wydaje rewelacyjnie zoptymalizowane gry w tym roku. A tutaj boję się, że na rtx 3060 to będzie, niestety, słabiutko.
30-40 FPS na średnich w Full HD
Na Steamie recenzje spadają już 74% pozytywów i ludzie narzekają na stuttering i klasyczne problemy silnikiem Unreal Stutter Engine 5. Decyzję podejmij sam. Polecam PurePC.

czyli mem wciąż aktualny :)
z tą wydajnością się chłopaki nie popisali, bo gra wygląda jak trzeci wiesiek, a tamten nie miał wymagań z kosmosu. Pamiętam jak ogrywałem na 1080Ti i nawet nie chrupnęła :)
Well, well, well.. mocno kibicuje rodzimej grze, ale to picie szampana przez producentów po recenzjach portali gamingowych...
Czekam na pierwsze opinie graczy, wiadomo subiektywne, ale bardziej autentyczne.
A Dawnwalkera miałem preorder cyfry bo 150 pln to nie tak dużo, ale anulowałem i kupiłem Crimsona :)
Wyjdzie kupsztal a intak bedziecie przyklaskiwac bo Polska produkcja.
Zlota zasada, nie graj na premierę. Gra jest warta szansy dopiero po optymalizacji