Nie mogłem się już doczekać, a teraz wyczekiwanie na The Blood of Dawnwalker oraz TW W3 do końca września i będzie co robić całą zimę.
Jeszcze nie. Zapowiedzieli dwa duże, fabularne dodatki, to wtedy będzie druga szansa ;P
Dwójka tez miała bardzo dobre recenzje, a to dla fanów Stalkera, w tym dla mnie, to jest bardziej Far Cry w stylu Stalkera.
:)
Dlatego spory dystans do recenzji, niech się wypowiedzą gracze, którzy są ze Stalkerem od jedynki, to wtedy można się ewentualnie sugerować.
Nie wiem, czy znajdziesz to, czego szukasz, w opiniach wielu graczy. Ja np. jestem z serią od samego początku i dwójka bardzo mi się podobała.
Przechodziłem całą serię stalker w 2022 roku. Moim zdaniem stalker 2 jak grałem na premierę był naprawdę wporządku, po miesiącu trochę poprawili a-life i było już naprawdę spoko. Więc o co chodzi ? Dlaczego stalker 2 jest niegodny waszego uznania ? Może odpal sobie te wszystkie starsze części bo wychwalasz cos co nigdy nie było idealne. Wręcz cała seria a zwłaszcza 1 i clear sky aż kipiała od backtrakingu.
Stalker 2 jest bardzo przyjemny i w strzelaniu i graficznie i rpgowo, klimacik jest. Poprostu się czepiasz.
Jedyną rzeczą która mnie szczypie w oczy są sterylne miejscówki z ludźmi. Nie chodzą, zawsze stoją tak samo w tych samych miejscach jak kołki i same przerywniki przez to wyglądają sztucznie że niby nagle ktoś podchodzi i nas zagaduje. To jest dokładnie ta sama bolączka na którą cierpi seria dying light
Nic to. Rozszerzenie cieszy ale i tak czekam z zakupem drugiej części do czasu po premierze drugiego dodatku. Nic nie tracę, zyskuję wszystko 🙂
Ja nadal ogrywam podstawkę. Mógłbym się doczepić do wielu rzeczy, ale i tak ten świat mnie totalnie pochłania.