Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Powinienem go uderzyć?”. Pecetowiec jest w szoku, gdy jego znajomy wygina obudowę, żeby zmieścić mini kartę graficzną

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
27.10.2025 13:52
Wronski
1
5
odpowiedz
Wronski
41
Senator

Nie wstyd wam wrzucac takich newsow? Pozatym sledza mozna odkrecic od karty, czasami sa dwa warianty dla tower i SFF w pudelku...

27.10.2025 14:02
DocHary
2
5
odpowiedz
1 odpowiedź
DocHary
91
Unclean One
Image

Czy ilość komentarzy po reformie GoL spadła tak dramatycznie, że musicie zamieszczać takie barachło aby pobudzić ruch na forum? Genialny ruch!

27.10.2025 14:13
Lateralus
2.1
odpowiedz
Lateralus
159
Last Of The Wilds

Via Tenor

Nawet ja się na to nabrałem i niestety pokusiłem. Tak wiem, jestem naiwny :))

Ale to przez to, że nóż się w kieszeni otwiera :)

27.10.2025 14:04
Lateralus
3
4
odpowiedz
Lateralus
159
Last Of The Wilds

Via Tenor

Ale njus wysryw.

Brawo. To tylko pokazuje jaki jest, staje sie ten portal. Mówiąc krótko i grzecznie, papka.

A później zdziwienie że coraz mniej osób wchodzi, korzysta z tej strony.

27.10.2025 14:52
Wrzesień
4
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Wrzesień
82
Idiot Doom Spiral

Powinienem go uderzyć?
Pecetowcy to by od razu wszystkich bili. To pełna przemocy i niekontrolowanej agresji frakcja.

27.10.2025 21:11
WolfDale
4.1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Dokładnie, jak przychodzą do mnie znajomi to zawsze mam zdjęty boczek z obudowy. Pytają czemu mam otwarty komputer, a ja wtedy mówię daj paluszka i prosto we wiatraczek.

Śmiechom nie było końca.

28.10.2025 00:50
hardcoholic
4.2
odpowiedz
hardcoholic
163
Generał

zapraszam na bbq, mam 14 cm smiglo :p

28.10.2025 00:06
hardcoholic
5
odpowiedz
hardcoholic
163
Generał
Image

pcmasterrace

xD

powinienem go uderzyć?

--->

post wyedytowany przez hardcoholic 2025-10-28 00:25:13
28.10.2025 09:26
6
odpowiedz
Krystian03
10
Pretorianin

Zamiast wygiąć obudowę można było próbować pozbyć się elementu wystającego przy karcie graficznej jak nie pasuje do tej obudowy. Miałem kiedyś taki przypadek, że nowsza karta graficzna w starszej obudowie była na drugim miejscu, a po wymianie płyty głównej na pierwszym i taki pasek na górze przeszkadzał, że kabel HDMI nie wchodził całkiem. Trzeba było wtedy szlifować albo przy obudowie, albo przy kablu.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl