Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Potwierdzono liczbę klatek GTA 6 na PS5 i wielu graczy może się skrzywić

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.09.2026 21:14
52
odpowiedz
2 odpowiedzi
Moozg
8
Legionista

GTA i realizm, 60 kl/s i coś jeszcze? Ja za te "niezbędniki" współczesnego "gracza"- pecetowca podziękuję, nie chcę.

02.09.2026 21:52
VoidCosmonaut
52.1
odpowiedz
VoidCosmonaut
8
Konsul

Moozg Jestem konsol owym graczem i uważam, że 60 fps w dzisiejszych czasach na konsolach to powinien być standard. Nie po to wersję PS5 Pro kupowałem, żeby grać jak na ps4

02.09.2026 21:59
King Bruce Lee
52.2
odpowiedz
King Bruce Lee
28
Centurion

VoidCosmonaut Jak chcesz 60 klatek, to kup sobie PC, a nie starą konsolkę. GTA VI będzie sprzedawana na PS6 i PC drugi raz, bo to jest docelowa platforma dla tej gry. Z resztą tak samo jak RDR2 czy GTAV. Nic nowego. To jest gra na lata, next-gen. A obecna wersja to tylko dla konsolowych testerów.

post wyedytowany przez King Bruce Lee 2026-09-02 22:04:49
02.09.2026 21:51
VoidCosmonaut
53
odpowiedz
VoidCosmonaut
8
Konsul

30 fps ale w żadnych 4k, a jedynie upscale z 1080p przez bieda PSSR, bez RT i na detalach medium lol

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl