Muszę zakupić ten dodatek, dawno w ETS nie grałem a z chęcią pojeżdziłbym sobie ciężarówką.
z ceną to ich pogrzało i to ostro, brak bundla kolejna kpina. ETS 2 z DLC to naprawdę żeruje z cenami i to bardzo.
Lepiej im zapłacić za porządnie zrobione dlc niż ubisoftowi czy ea za mikropłatności czy inne dziadostwo typu nowe stroje w assasinach, kiedyś grałem sporo w etsa i atsa, obecnie karnę się tylko raz na jakiś czas ale każde dlc czy to to etsa czy atsa kupuję na premierę
Racja. Niedługo goły ETS2 będzie Free-to-play. DLC to cenoteka.
Cena akurat w tym DLC jest nieadekwatna do zawartości . W porównaniu do takiej Iberii to wręcz kpina, nie dość iż Norwegia potraktowana po macoszemu byle szybciej wypchnąc, to jeszcze to zawartość dróg w porównaniu do takiej Iberii to kpina. Zauważyłem iż po Iberii jak dali wyższą cenę ( co jest zrozumiałem, bo to największa i najbardziej dopracowana mapa ), tak im zostało już Grecja była słaba mapa, ale tutaj pobili samych siebie.
Napisz szczegółowe argumenty, gdzie DLC Nordic Horizons jest "kpiną", uzasadnij swoją decyzję, bo z tego co czytam to mam wrażenie, żę nawet na tym DLC nie jeździłeś tylko patrzyłeś na siatkę dróg...
Cena akurat w tym DLC jest nieadekwatna do zawartości
Myślisz, że kraje północnej Skandynawii mają taką samą gęstość dróg jak w Hiszpanii i Portugalii, nie wiem czy wiesz, ale tam są tereny głównie górzyste i nie ma jak wepchać dróg... Widać na GOLu są sami prezesi, ale na to wygląda, że szkoda im wydać 72 zł na DLC, gdzie za taką samą cenę kupują papier toaletowy.
Długo nie zobaczymy ETS3. Dostaniemy mapki, przyczepki, proporczyki, maskotki do kabiny itp. Może dopiero za kilka lat lifting silnika gry, trójka w nazwie i wszystko od nowa.
To pokażcie mi pseudo znawcy grę która jest przez tyle lat wspierana i rozwijana. Lepiej płacić co roku za nowe FC z kolejnym numerkiem, call od duty itp.
Dokładnie tak, nic dodać, nic ująć. Widać jacy "znaffcy" tematu. Ale jak to mówią "psy sczekają, karawana idzie dalej". :)
Świetne DLC za bardzo dobrą cenę, wręcz śmieszną jak na dzisiejsze standardy cen.
Niesamowite widoki i krajobrazy, ogromny teren od Oslo aż po Nordkapp.
Bardzo wyczekiwane rozszerzenie mapowe i SCS kolejny raz dowiozło niesamowity projekt.
Zresztą pnad pół miliona graczy mających to DLC na wishliście przed premierą, mówi chyba samo za siebie.
Ale DLC Nordic Horizons (mapowe) jest bez zadnego upustu, a ja miałem dodane na liście życzeń i powinno być trochę przecenione. Grecję taniej w Bundlu o 23% (37,59 zł)