Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Popularny symulator ciężarówki otworzy za darmo przed graczami zupełnie nowe miasto. Zapierające dech w piersi widoki to efekt wielkich zmian w ETS2

Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz
03.07.2026 20:12
1
1
odpowiedz
dzielny_wilk
2
Legionista

A kiedy zrobią Poland rework ?

03.07.2026 20:26
1.1
odpowiedz
DomiNikkaa
1
Junior

dzielny_wilk Ciekawe czy odwzorują A1 koło Pyrzowic xD

04.07.2026 10:39
marvin92
1.2
odpowiedz
marvin92
43
Konsul

dzielny_wilk ProMods + Poland Rebuilding załatwiają sprawę.

03.07.2026 21:58
2
odpowiedz
1 odpowiedź
WerterPL
127
Konsul

Zdałem sobie właśnie sprawę, że tysiące godzin ograne w tej grze, a ani razu nie byłem na Wyspach :D

06.07.2026 13:32
2.1
odpowiedz
amit
18
Legionista

WerterPL No to niczego nie straciłeś. Generalnie jest tak brzydko zrobiona jak Polska tylko ruch po drugiej stronie.
Kiedyś to wystarczało dzisiaj grafika jest lepsza po reworkach jednakże pod wieloma wzgledami już to nie wystarcza. Brak wielu efektów, płaskość detali i roślinność kole w oczy, brak podstawowych graficznych fizyk zniszczeń, brudzenia, brak śniegu (chyba że zmodujesz gre ale to nie działa idealnie). Generalnie rozgrywka szybko się nudzi.

04.07.2026 07:30
3
odpowiedz
4 odpowiedzi
grinh
2
Junior

Czy ktoś może mi wyjaśnić fenomen tej gry? Grałem i nie rozumiem. Może czegoś nie dostrzegam. Gra wcale nie jest piękna. Świat w większości jest pusty. Miasta to wyspy połączone drogami. Same miasta też nie odwzorowują prawdziwych dużych miast. Owszem są w "prawdziwych" lokalizacjach, ale wszystkie są podobne, jedynie z kilkoma obiektami charakterystycznymi dla danego regionu. Czego nie widzę?

04.07.2026 10:42
marvin92
3.1
odpowiedz
marvin92
43
Konsul

grinh Ja sobie gram dla relaksu. ProMods + Poland Rebuilding, Logitech G29, jakieś radyjko i połyka się kolejne kilometry. Grałem głównie gdy nie chciało mi się grać w inne gry. Od roku nie włączałem, trzeba by powrócić i zrobić kilka tras.

04.07.2026 10:45
3.2
odpowiedz
sabaru
39
Senator

grinh Ja też tego nie rozumie ale gram co najmniej od 10 lat. Jakiś czas temu sobie nawet kupiłem kierownice do tej gry.

05.07.2026 14:41
Warsaw1916
3.3
odpowiedz
Warsaw1916
9
Centurion

grinh Immersyjne doświadczenie, zwłaszcza jak założysz okulary vr w ATS. Gra ma w sobie również ogromną moc wyciszenia np po ciężkim dniu w pracy. Wpadasz w road trip, słuchasz audiobooka lub muzyki, pada deszcz lub śnieg w modzie na przednią szybę a ty suniesz przed siebie i po prostu odpoczywasz. Spróbuj i daj znać.

06.07.2026 13:52
3.4
odpowiedz
lomatko
11
Legionista

grinh Wracasz roboty, zjadasz obiad, odpalasz gierkę, znowu jesteś w robocie. To i dzwony za 90% wytrzymałości pojazdu.

Forum Forum Gry Symulacyjne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl