Dobrym dodatkiem było by też zarządzanie swoją firmą.
Nie tylko kupowanie garaży , ciężarówek, naczep i zatrudnianie pracowników,ale też logistyka.
Na dzień dzisiejszy pracownik sam wybiera towar z jakim jedzie w trasę a czasem wraca i na pusto do bazy. A gdyby tak pracodawca (czyli gracz) wybierał towar z jakim pracownik ma jechać (oczywiście zależy od zdolności pracownika).
NIE NIE NIE , FANI liczyli na to że będą zlikwidowane ściany przez które nie można przejechać, a to co wy tu wypisujecie to jest gowno na to fani nie liczyli
Te ściany są super. Dobra metoda żeby mapa wyglądała na dużo większą niż jest w rzeczywistości. Wystarczy sobie obczaić jakieś kawałki map z podstawki, czy UK gdzie tych ścian dawali bardzo mało z mapami z nowych DLC gdzie jest ich dużo.
A czy w związku z tym urealnią czas wykonywania zleceń? Przecież większość tych dłuższych była nie do wykonania, gdyby zatrzymywać się na przepisowy postój. Ta gra to jeden wielki mem. No ale moderzy zategują...
No jak się bierze zlecenia w sytuacji gdy ktoś ma 5 godzin do przerwy to tak bywa. Ja biorę zlecenia jak jestem wypoczęty i nigdy tego problemu nie doświadczyłem. Akurat ta zmiana może w tej sytuacji pomóc. Kiedy będzie obowiązkowa przerwa tuż przed celem podróży to może będzie można zrobić krótką przerwę a nie wymagane 9h i się zdąży na czas.
Odkąd gram w ETS 2 to pierwsze co robię to wyłączam opcje spania, która jest już w grze. Bardzo mnie to wkurzało bo dość często należało to robić. To pewnie tu też tak zrobię.