Nie mam tak obszernej kolekcji tych najstarszych eksponatów (lepszego zdjęcia na szybko nie znalazłem), ale patrzę na te pudełka w newsie i jakoś ich rozmiary mi nie korespondują ze sobą. Jakby te kartonowe były za małe, a te CD/DVD (lewy słupek) za duże.
Fajny ojciec 🙂 moj jedyne w co gral to Skoki narciarskie 2002 (polecam, Adam Małysz) i to tyle 😑
I sorry za nieład i burdel na regałach i biurku ale cały czas coś tam kłade "na chwilę" i ciągle po przeprowadzce jeszcze wszystkiego nie ogarnąłem xd
Świetny głos w dyskusji o posiadaniu materialnych gier. Widać że sam do tego śmietnika nie wracał skoro zapomniał o jego istnieniu. Zakładam też ma nature zbieracza i co rok wywala nadmiar śmieci i oczywiście rok w rok płaci wyższe rachunki za ich wywóz.
Niech mi ktoś powie, co dokładnie znajdowało się w takim "typowym wielkim pudle" gry z roku 2000? Chodzi mi o standardową wersję, ale właśnie w dużym pudle. Mimo że miałem wtedy 13 lat, to jednak żaden z kumpli nie kupował gier i nie miałem okazji się z tym zapoznać.
Gdyby była jakaś nowa gra mnie interesująca w takim pudełku, wybrałbym bigboxa zamiast steelbooka. A gdybym miał płytę w środku z grą to definitywnie byłby to mój wybór nr 1
mocno to niepraktyczne. mam kilka takich pudeł po Mafii, Postalu 2, Cultures 2 , Herosach 3, Heretic 2 i cos tam jeszcze
kurzy sie to i gdzies wala u rodziców. za duzo miejsca na pułce zajmuje.