Widać, że marketingowo wystarczy przed premierą wykreować grę na hit i oceny na poziomie 9/10 same wpadają.
To, ze GTA będzie GOTY, to nic dziwnego, patrząc na to, co pokazali. immersive-simowe smaczki, filmowość, ilość detali, gameplay, i wszystko to w pięknym otwartym świecie - czego by nie mówić o R*, ich patologicznej polityce wydawniczej i o ich pryncypale T2, to widać, że znowu dowieźli.
Alle miło słyszeć, że pierwsze wrażenia z DW są tak pozytywne. Bardzo, bardzo brakuje tego typu produkcji w giereczkowie, więc życzę im jak najlepiej.
85 to znakomity wynik, ale gdzie tam z kandydowaniem do gry roku. Tu trzeba mieć przynajmniej 89, a najlepiej powyżej 90.

Słyszałem to już wielokrotnie, oceny od redakcji dzisiaj są nic niewarte.
85 to znakomity wynik, ale gdzie tam z kandydowaniem do gry roku. Tu trzeba mieć przynajmniej 89, a najlepiej powyżej 90.
Pewnie Gta dostanie powyzej 90 i wygra i tak, ale z 85 nie ma sie czego Dawnwalker wstydzic i spokojnie moglby sie wsrod nominowanych znalezc.
Widać, że marketingowo wystarczy przed premierą wykreować grę na hit i oceny na poziomie 9/10 same wpadają.
NIe ma szans na GOTY, ale cieszą dobre oceny teraz najważniejszy jest odbiór graczy.
Bardzo cieszą dobre recenzje , oby to był nasz nowy towar eksportowy, ciekawe jak wyjdzie kolejna część sagi.
Rozumiem, że w Polsce jest oczywista rywalizacja o czytelnika między serwisami, ale chętnie zerknął bym na zestawienie ocen z polskich serwisów. Mało mnie interesują strony, które w większości mało mówią (lub nic) i też trochę mają inne realia i przyzwyczajenia co do gier. Wiadomo, że pewnie się nie znam i są to poczytne strony z historią. Taka moja subiektywna uwaga

Słyszałem to już wielokrotnie, oceny od redakcji dzisiaj są nic niewarte.
Gdyby był większy budżet na marketing, to może byłaby szansa na GOTY. Jak się chociaż dobrze sprzeda za granicą, to będzie sukces.
Niestety dobra gra nie definiuje 100% sukcesu...
Ciekawe czy Polish Our Prices się zainteresuje tym, że Chińczyk może grę kupić 43% taniej, a rusek 25% taniej. Czy polskich psiembiorcow to już nie ruszamy?
To, ze GTA będzie GOTY, to nic dziwnego, patrząc na to, co pokazali. immersive-simowe smaczki, filmowość, ilość detali, gameplay, i wszystko to w pięknym otwartym świecie - czego by nie mówić o R*, ich patologicznej polityce wydawniczej i o ich pryncypale T2, to widać, że znowu dowieźli.
Alle miło słyszeć, że pierwsze wrażenia z DW są tak pozytywne. Bardzo, bardzo brakuje tego typu produkcji w giereczkowie, więc życzę im jak najlepiej.
Jaka gra jest to się okaże gdy trafi do graczy. Pierwsze recenzje znaczą dla mnie tyle co nic gdyż zwykle opierają się na zobowiązaniu wobec wydawcy, który wcześniej udostępnił grę wybranym redakcjom. DA: Veilguard miał przed premiera ok. 95/100, a finalnie okazał się flopem.
9/10 od IGN brzmi co najmniej podejrzanie.
Zapowiada się przeciętniak, nic więcej. Oceny "branży" od dawna są nic nie warte.