Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Polski Battlefield” ma przed sobą ostatnie miesiące życia. Twórcy darmowej strzelanki World War 3 podjęli trudną decyzję o odmeldowaniu się ze służby

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
06.06.2026 14:36
1
1
odpowiedz
radas_b
88
Senator

Premium VIP

którzy od początku wierzyli w projekt gliwickiego studia i kupili grę w ramach wczesnego momentu

07.06.2026 01:44
hexx0
1.1
odpowiedz
hexx0
63
Konsul

GRYOnline.plTeam

radas_b Poprawiłem, dzięki za zwrócenie uwagi :)

06.06.2026 14:54
baltazar1908
2
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Gry wojenne online najpierw wielkie boom, a potem coraz niżej i niżej i w końcu wtyczka odłączona.

07.06.2026 10:02
PersonifikacjaCienia
3
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
PersonifikacjaCienia
41
Brat

WW3 wchodziło w już dobrze obstawiony segment tak na prawdę nie oferując nic nowego i mam wrażenie, że budziło moją sympatię głównie ze względu na "polskość". Szkoda, że projekt ich przerósł, że nie mieli świadomości i rozeznania jak prowadzić tego typu gry. Sam szybko odpadłem, choć i tak nigdy nie byłem z ich grupy docelowej.

10.06.2026 07:52
3.1
odpowiedz
isstredd9965
6
Legionista

PersonifikacjaCienia Gra była bardzo dobra, jeżeli w ogóle działała. Serwery były katastrofalne, jeżeli chodzi o połączenie klient-serwer. Tzw. stuttering był na porządku dziennym.

Ta gra miała świetne rozwiązania. Choćby plecak w którym trzymało się termowizję. W trakcie walki można było podmieniać niektóre dodatki do broni głównej, były bodajże trzy rodzaje pancerza, większa różnorodność pojazdów niż w dzisiejszym BF6, mapy były odwzorowane na przykładzie istniejących miast.

Gra miała w sobie elementy BF6 i CoD. Ogólnie była świetna, ale egzekucja była tragiczna

10.06.2026 18:37
PersonifikacjaCienia
😐
3.2
odpowiedz
PersonifikacjaCienia
41
Brat

isstredd9965
Gra była bardzo dobra, jeżeli w ogóle działała .... Ogólnie była świetna, ale egzekucja była tragiczna
Piękna klamra 🤣

09.06.2026 10:52
4
1
odpowiedz
zeasyplp
2
Junior

Spójrzcie szerzej i na to jka wyglądała promocja gry zapraszanie Influ do studia i ubieranie ich w koszulki WW3, oparcie się o mity patriotyczne, i walki finansowe z Panem Wistem. Przecież to od startu był wał, gdzie oni nawet nie dostarczyli serwerów na których by mogło. Grać więcej niż 10000 osób naraz. Gównogra z gównofirmy.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl