Komentarze do wiadomości: „Pokolenie Z kocha AI slop”. Były szef Square Enix uważa, że wielki sukces ARC Raiders to najlepszy dowód

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
18.11.2025 16:54
pieterkov
1
odpowiedz
pieterkov
162
Senator

Pitolenie. Jakież to były kontrowersje przy AI? Gra została w 90% wykonana pracą rąk ludzkich. Jak AI pomogło przy jakichś assetach to mi to zwisa. To nadal kawał dobrej gry, a ludzie nie lubią treści w całości generowanych przez AI z powodu lenistwa i cięcia kosztów.
Prawdziwy slop to mały procent treści AI.
Pomijam pieniaczy którym przeszkadza tekstura kodu na komputerze w korytarzu mijanym po drodze, bo akurat ktoś miał za dużo czasu i postanowił ten kod przeczytać jako jeden gracz na milion.

18.11.2025 18:23
2
odpowiedz
vayha
21
Chorąży

Nie ma dla mnie znaczenia sposób wykonania gry. Po co w ogóle ta dyskusja? Mam nadzieję że doczekam się najlepszej gry w życiu stworzonej przez AI, która będzie rozumiała moje potrzeby. Tak też będzie kiedyś z filmami. W ogóle AI będzie stanowić kiedyś fajna rozrywkę intelektualna. Będę mógł spędzać z nią czas i wypromptowac ja na moj rozwój i ironiczny humor. Jak TARS z interstellar.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl