Oglądaj z nami The Game Awards 2025
Nope, po to wy zarywacie nockę, żebym ja nie musiał ;].
Od kilku lat siedzę w tę specyficzną noc i śledzę do 5 rano co tam pokazują.
Można przy okazji pograć na jakieś konsolce od N czy Deku i oglądać w tle.
Oglądać będę tam gdzie będzie lepsza jakość i najlepszy sygnał bez sporych opóźnień.
Będę sobie smacznie spal. Jutro rano będzie gotowiec.
Dzikich nadgodzin Wasi newsmani narobią, żebym mógł rano poczytać o zapowiedzianych tytułach :)
Czyli praktyczne zastosowanie powiedzenia: "ktoś pracuje, żeby spać mógł ktoś". :)
No czas zobaczyć te bzdurki.
* dobra chciałem zobaczyć z golem, ale nawet nie ma linka do streamingu
CIARY. Jak pojawil sie odglos lightsabera !!!!!. Nowy KOTOR jprkm .....Myslaslem, ze nie dozyje. Juz jak szedl ten robot myslalem no niemowzliwe...
A mowili, ze SP RPG to przeszlosc. BOOMMM in your face.
Star Wars Fate Fate of the Old Republic na początku szoł, a na koniec pierdo**ą Half-Life 3 i dostanę zawału...
Hadouken ................film Street Fighter. Ale jak obsada zaczela wchodzic na scene w tym Bianca aka Momoa to kleklem.
No mans sky co za historia...Pelne kolo. Od totalnej porazki do totalnego odkupienia.
Darmowa gra to Hogwarts Legacy... meh, mam juz na steamie, nudna jak flaki z olejem :(
LOL
Skasowalem wpis. No ogloszono 2 gry z nasz pania archeolog. Tomb Raider Catalyst w 2027 . No i Tomb Raider Legacy of Atlantis w 2026. Po gameplayu widac powrot do pierwszej odslony. Z tego co zrozumialem to taka powtornie opowiedziana 1 czesc, ale nie jest to remake tylko takie nowe wyobrazenie. Dopiero Catalyst ma byc calkiem nowym TR.
No i Blizz znowu pozamiatal. Swietny filmik. Az samemu dostalem ochote zagrac w IV palladynem. Ciekawe te nowe DLC w kwietniu.
O mało nie przysnąłem z tego nadmiaru atrakcji. Praktycznie - jak dla mnie - trzy gry: Divinity, SW Fate of the Old Republic i ew. Gang of Dragon. Lara natomiast ma wielki okrągły jak patelnia łeb, nie podoba mi się.
For the Emperor ..................... Total Warhammer to bedzie ogien...
Kolejna odslona Star Wars Racera. No normalnie nie wierze co sie dzieje. Gry o ktore gracze prosili od dekady + . Dlaczego dopiero teraz ? W koncu do kogos dotarlo, ze siedza na workach pieniedzy i nic z tym nie robia.
Clair zabralo wszystko.
ps. To moje 1 raz jak ogladalem TGA. Nie mam wiec porownania do poprzednich. No, ale widowisko naprawde na mega pro poziomie. Chcialbym byc tam na zywo bo sie domyslam, ze ogladajac w domu na tv to ulamek odczuc. Co do Clair to nalezalo im sie. Tez to niesamowity prztyczek dla tych wszystkich co twierdzili, ze gry sp to juz przezytek i tylko gry uslugi. No i gry nie wymagaja zilionow ludzi i bilionow baksow, aby wzbudzic w ludziach lzy, radosc, zlosc etc etc i gra moze byc dzielem sztuki. Nie jest prawda, ze Clair powstala dzieki garstce osob bo jednak troszke wyrobnikow przy niej pracowalo. Co nie zmienia tego, ze niesamowity debiut tego studia. Ich pierwsza gra i biora wszystko szturmem. Ciesze sie, ze postanowilem to ogladac pomimo, ze wogole tego nie planowalem. Ida dobre czasy dla graczy. Naprawde kazdy znajdzie cos dla siebie z tych nowosci. Ok ide uderzyc w kimono.Peace out.
Napisal gosciu, ktory w zyciu nic nie osiagnal i nic soba nie reprezentuje. Serio za kogo ty sie uwazasz i kim myslisz, ze jestes ? Misiu nie jestes jakims glownym bohaterem wiec nie zgrywaj sie jakby kogokolwiek interesowalo twoje zdanie. Normalnie juz nie moge czytac pitolenia takich zer plujacych na wysilki innych.
Było by GTA VI to by było 10/10 ale wiadomo było że nie będzie więc daje łapkę w duł.