Tarkov? Czy autorka tego tekstu grala kiedys wogole w EoT? To bardziej ma przypominac Arme.. Ech ta mlodziez..
Nie "wogole" tylko w ogóle. Ehh, ta analfabetyczna młodzież.
Najlepsze jest to, że twórcy mówili poważnie. Ta gra ma mało kontentu, kiepską grafikę i wydajność w tej chwili. Wystarczyło hasło, że jak gra wyjdzie z EA to będzie droższa i się wiara rzuciła. Później będzie stękanie, że takie pobugowane gry nie powinny wychodzić, że scam, że jednak kiepska. Oczywiście jest też szansa, że 90% zrobi refunda po becie 21. sierpnia.
EDIT: W tej grze nie da się grać praktycznie solo bo w składzie jest resuscytacja, a solo nikt cię nie ożywi i dotarcie na pole walki po śmierci trwa 3 minuty.
Co ty bredzisz. Biorę udział w testach ETP tej gry od kilku miesięcy i gram solo przez 99% czasu. Wszyscy się podnoszą nawzajem i nie ma znaczenia, czy jesteś z kimś w drużynie, czy nie. Jeśli poszedłeś solo kilometr od swoich, to się nie dziw, że nikt po ciebie nie przychodzi, bo to nie ma żadnego sensu.
Wydajność jest rewelacyjna jak na skalę gry, co jest jednym z jej głównych atutów i większość grających jest takiego samego zdania. Grafika jest jak najbardziej ok, nic rewelacyjnego, ale też nie jest brzydka.
Można na wyższym poziomie zwiadu odblokować ghillie suit, który wyłącza killcam, ale nie masz wtedy żadnego pancerza, przez co błyskawicznie giniesz.
EDIT: Dodatkowo nie ma kill-cam jak snajper zabije cię headshotem więc nawet nie musi mieć ghillie.
Odnośnie snajperów. https://steamcommunity.com/app/1867240/discussions/0/588434795636197086/
I w ogóle według devsów pojedyncza sesja może trwać do dwóch godzin lol. Tyle na gry to ja mam maks 2-3 razy w tygodniu ogólnie xD. W BF (gdyby nie był tak kiepski) miałbym w tym czasie ze 4 gry na różnych mapach.
grając w squadzie taki kamper zostanie szybko wyeliminowany
Cały czas mówię o grze solo.
Więc nie jest to gra dla ciebie, tak jak sami twórcy mówią. Nie ma w tym nic złego. Ja w czasie testów rozegrałem już ponad 150 godzin od wczesnej alfy i już od tego wczesnego etapu dała mi więcej radochy, niż BF6 od premiery.
Ja zrobiłem refund po 5 godzinach gry.
W każdym razie życzę miłej gry.
Wardogs nie jest rywalem Battlefielda 6. To całkiem dwie inne gry. To jakby porównywać jabłko do pomarańczy ;)