Ależ paskudnie to wygląda. Zamiast dać poprawioną rozdzielczość, to wciskają jakieś 3D i generyczne modele.
Jeśli o Olden Era był płacz i wycie (w sumie dalej jest), że wygląda jak mobilka, to co ludzie powiedzą na to? :D
ale kto im to kupi ? Graficznie wygląda to tragicznie jak jakaś popierdółka. Fani serii tego osranym kijem nie dotkną.
Takiej legendy się nie tyka, a oni puścili na nią kolorową święcącą kupę.
No to Unfrozen od Olden Ery dostało nóż w plecy. Gra dalej we wczesnym EA, a tu nowe HoMM.
Ten Remake wygląda jednak tragicznie; jak AI slop na telefony. Co to za styl graficzny? W ogóle nie przypomina oryginału.
Obawiam się że teraz Ubi$oft będzie walczył z modami do HoMM3 aby podbić sprzedasz swojego slopu.
Ale paskuda. Wygląda jakby wzorowali się na Heroes V. I to ma niby zastąpić oryginał? Śmiech na sali.
Tragiczny ten Gamescom, zalew japo-chińskiego slopu, zero fajnych gier , wyjątkiem BLOOD OF DAWNWALKER , TRANSPORT FEVER 3 i .... koniec na tym, świat się kończy :)

Stylistyczna sraka. Już amatorskie projekty z ArtStation wyglądają milion razy lepiej -->
No ale po kierunku obranym przez Olden Era to zero zaskoczenia. Zawsze mnie natomiast zastanawiało jak wygląda proces decyzyjny w takich kwestiach, ktoś siada i stwierdza "tak, to będzie dobre"? Przecież nie trzeba Nostradamusa by przewidzieć co się będzie działo w komentarzach pod trailerem prezentującym taką stylistykę.
A dla mnie wygląda świetnie. Dla was każdy remake starej gry będzie wyglądał tragicznie. Często to czytam tutaj. Jesteście zamknięci w piwnicach i jak tylko ktoś tknie waszą grę na którą patrzycie przez okulary nostalgii, to od razu jest kwik. O golowiczach jest pełno memów, którzy ciągle mówią nie. Legendą jest mem z Gothiciem, który po premierze remake wygląda identycznie, jak oryginał, bo twórcy robili wszystko, żeby nie wkurzyć fanów 🤣
Psychofani Herosów to chyba większy rak od psychofanów Gothica
Plastik dosłownie wylewa się z ekranu. Czy naprawdę tak trudno zrobić remaster Heroes 3 na wzór Diablo 2 Resurrected? Do tego nie potrzeba kodu źródłowego oryginalnej gry, czym zasłaniali się przy remasterze trójki dostępnym na Steamie. Jestem w szoku, że ktoś naprawdę klepnął wypuszczenie tego czegoś, co widać na tym trailerze. To jak dolewanie benzyny do ognia przy obecnym stanie Ubisoftu.
Jeśli Ubisoft nie używał do projektowania portretów 2D generatywnego AI, to ja jestem Święty Mikołaj.
Ja osobiście podziękuję. Nie wiem po co ten remake i dla kogo, ale wygląda on koszmarnie.