Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Po 10 godzinach z The Duskbloods przestałem bać się, że FromSoftware zgubiło duszę w multiplayerze

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.08.2026 16:25
IIIIIIIIIIIIII
1
odpowiedz
IIIIIIIIIIIIII
91
Generał

Mam nadzieje że to ostatnia gra multiplayer od nich... Niech się serio ogarną. Ja chce sekiro 2 lub coś podobnego. A oni nagle uparli się na multi... Gdzie całe życie robili single -_- Przynajmniej ostatnio duzo jest konkurencja soulslike i to na prawdę bardzo dobrych nie mniej jednak niech From idzie w single a nie multi

20.08.2026 16:35
1.1
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
3
Pretorianin

Ostatnia konkurencja soulslike potyka się o własne nogi... I naprawdę, nie na prawdę.

20.08.2026 16:31
2
odpowiedz
Ummon
74
Konsul

I tak się nie dam przekonać do multika. Nawet najlepszego na świecie. Bo tam gdzie ludzie, zaraz zaczną się grieferzy, cheaterzy czy inne sposoby na psucie rozgrywki innym.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl