Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Płacisz za fizyczne wydanie, a i tak musisz pobierać. Co trzecia gra na PS5 i połowa gier na Xbox Series X nie działa w pełni z samej płyty

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
03.08.2026 12:39
1
2
odpowiedz
DeltiX
51
Pretorianin

Fikcyjne wydania fizyczne bez płyty, fikcyjne płyty bez gry na nośniku. Jako gracz potrzebuję tylko możliwości zakupu gry, a nie jej wypożyczenia to takie niezwykłe?

03.08.2026 12:48
Bociek69
2
1
odpowiedz
Bociek69
64
Byle do Wiosny

Chodzi o to ze nawet jak nie ma pelnej gry na dysku to moge taka plyte pozyczyc, albo jak mi sie znudzi to sprzedac.

Tego wlasnie szumowiny i ku%wy z Sony nie moge najbardziej przebolec. To ich najbardziej uwiera. Ze ktos po zaplaceniu 400zl za gre bedzie mial czelnosc ja sprzedac, a nie daj boze pozyczyc. Tego te korporacyjne mendy nie moga zdzierzyc najbardziej.

Ty masz im zaplacic 400zl za gre, calowac jeszcze po stopach i jak laskawemu Panowi sie spodoba to ci ich nie zabierze.

post wyedytowany przez Bociek69 2026-08-03 12:53:51
03.08.2026 13:45
IsyGold
3
odpowiedz
IsyGold
12
Legionista

Ja tylko przypomnę, że ściągnięcie gry z tzw. "domeny publicznej", nie jest nielegalne! 😉

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl