Tragedia, bluznierstwo
Bardzo klimatycznie wyglada, tak widzialem te gre w swojej dziecięcej wyobrazni grajac w 1999 roku.
Gdyby tylko nie bylo ubisoftu w roli wydawcy, to komentarze nie byłyby tak negatywne.
A niech będzie. Do niedzielnego kotleta będzie można zagrać.
Po obejrzeniu filmów nawet mi się to podoba. Przynajmniej będzie w pewnym stopniu coś nowego, a kto będzie chciał starszego HoM3 to go ma.
Niestety ale nie :(
To juz w Elden Era czuc sto razy wiecej klimatu i podobienstwa do trojeczki niz w tym reamaku :/
Jakies to wyszstko takie puste i na plastikowe wyglada.
Tragedia, bluznierstwo
Bardzo klimatycznie wyglada, tak widzialem te gre w swojej dziecięcej wyobrazni grajac w 1999 roku.
Gdyby tylko nie bylo ubisoftu w roli wydawcy, to komentarze nie byłyby tak negatywne.
Ubisoftowi raz się udało z remakem Black Flaga i teraz będą robić remake każdej gry do której mają prawa, ta firma naprawdę nigdy się nie nauczy.
Zrobili by końcu odświeżoną IV. Inna niż III, ale jedna z lepszych gier w serii.
Wydaje mi się że wygląda dużo bardziej klimatycznie niż ta ostania mobilka. Całkiem dobrze wyglądają ataki z rozpędu, postacie są dość dobrze odwzorowane w stosunku do pierwowzoru, zachowanie proporcji potężnych zamków w stosunku do czempionów. Ogólnie na plus.
Rumuński książę już dostał rozwolnienia, jak źle ten remake wygląda a niektórzy jego wyznawcy dopatrzyli się elementów woke 😂
Tak powinien wyglądać ten remake
https://m.youtube.com/watch?v=DzWUt2GSZ6g
A to co pokazał Ubisoft to śmiech na sali
Jeżeli tylko udostępnią usprawnienia zawarte w HD Modzie, a ponoć współpracują z jego twórcami, to biorę. Obecnie nie wyobrażam już sobie grania w HoMM III bez tego moda...
Wygląda spoko ale według mnie gorzej niż Olden Era. Niemniej Olden Era jest nadal w Early Access i tylko na PC. Zaś wiadomo już, że HoMM3R będzie na konsolach (co na pewno ułatwi hot seat).