Kruci, nie ukrywam, że bardzo czekam na tę gierkę, kocham wampirze klimaty, jak opinie będą dobre, to chyba się skuszę. Przy czym nie opinie recenzentów, a prawdziwych graczy mnie interesują
Ja im życzę jak najlepiej, chociaż pozostaję sceptyczny. Moim zdaniem jak gra wykręci 80+ to będzie już gigantyczny sukces.
Bardzo mnie ciekawi jaki będzie odbiór, bo gra jest z pewnością nietypowa. Obecnie najbardziej czekam właśnie na grę od zbuntowanych wilków, grzecznych wilków i Bajkę.
Po około tygodniu od premiery ten zachwyt pryśnie 😉😊 i będzie płacz o błędy, niedociągnięcia, optymalizacje, drętwość gry itp 😉 czekam już na ten jazgot.😂😁
I nie płaczcie bo przecież dajecie za ten pełno jakościowy tytuł 3 stówki 🙂
Najpierw Dawnwalker a pod koniec mc transport fever 3. Co za miesiąc! Chyba pomyślę o jakimś urlopie.
Kocham newsy z serii "Informujemy, że wkrótce poinformujemy, o czym inni informują".
Jak nie zrobią czegoś wybitnego z fabułą to będzie po ocenach, wynikach i ptokach, bo grafika, animacja, level desing i walka są bardzo przeciętne, na AA byłyby jeszcze ok ale ta gra wycenia się jak topka AAA czyli prawie 300zł
Dzień prawdy.
Pierwszy minus (dla na Polaków) to cena, płacimy 289PLN czyli ponad 70$ (o 9.63% więcej niż Amerykanie), ale mniej o 4.82% niż Hans z Niemiec, najważniejsze Yuri z Ukrainy płaci taniej o 42.37%, tak nas rodacy mają w tyłku, szczególnie że ceny regionalne wydawca może sam ustawić do woli ;)
Jak nie będzie minimum 8/10 to nawet nie zagram w tą grę ja oczekuje poziomu Wiedzmina 3
Ostatni zwiastun na gamescomie był bardzo dobry i fabularnie oraz postacie raczej na pewno wypadną bardzo dobrze ale to jedna z tych gier gdzie po tygodniu, dwóch pójdzie w zapomnienie.
Bardzo im kibicuję, tym bardziej , że to studio ma ambicję na stworzenie całej sagi na bazie tej historii.
Gra już zakupiona i czeka na czwartkową aktywację. Powodzenia.
Recenzenci pewnie przymkną oko na większość wad. Skupią się na na niezłej historii, która będzie pewnie wychwalana pod niebiosa i "pozytywie", że można grę rozegrać na różne sposoby. Graficznie wygląda jak sprzed 20 lat, mechanicznie jak sprzed 15. Zobaczymy czy jest coś, co sprawia, że jest ponadprzeciętna.
Takie moje wróżenie. Zobaczymy jak będzie.