Świetna gra. Miała tylko jeden minus. By poznać ją w całości trzeba było skończyć ją trzy razy. Poza tym absolutna petarda!
Świetna gra. Miała tylko jeden minus. By poznać ją w całości trzeba było skończyć ją trzy razy. Poza tym absolutna petarda!
Ale może po 25 latach coś pokręciłem.
Może też kogoś zainteresuje scena moderska tej gry. Z tego co wiem stworzyli kilka megamodów dodajace wszystkie bronie i mapy z painkillerów niewypałów do oryginalnego i stworzyli duże fanowskich map. Dużo grania
super strzelanka, nawet graficznie do dziś jeszcze daje radę. Ba, imo nie tylko grafikę miała w tamtym czasie bardzo ładna, ale też dosyć zaawansowaną fizykę.
Kiedyś przejdę na najwyższym poziomie - traumie. Nie przeszedłem jeszcze, bo na tym poziomie nie tylko jest bardzo trudno, ale też odziera to co czyniło grę jeszcze fajniejszą, czyli zbieranie dusz, zmiana w demona, chyba nawet też karty tarota są wyłączone i coś w tym stylu. Przynajmniej jednak jakiś czas temu przeszedłem w poziomie koszmaru, wiec tylko traumę nie tknąłem jeszcze na poważnie :).
z tym zachwytem bym nie przesadzał ale faktem jest to że zestarzał się bardzo dobrze.
Świetna strzelanka, ale co potem zrobili właściciele praw do marki to sabotaż.
"Wykonano je z pomysłem oraz dbałością o detale, jednak czasu na ich podziwianie nie było zbyt wiele". Wręcz przeciwnie. Po ukończeniu każdej z map (oprócz tych z bossami) w chwili gdy pojawiał się teleport do kolejnej mapy, wraz z nim otwierały się wszystkie drzwi na mapie. Wtedy można było przeszukać na spokojnie całą mapę, także na podziwianie map oraz inne żeczy czasu było tyle ile kto chciał.
Fajne czasy jak człowiek czekał i cieszył się, że zasuwa do kiosku po tę grę za jedyne 20 zł :)
absolutnie genialna gra <3
mam w domu u rodziców dalej gdzies oryginal na płytce, dorwany za 20 zł