Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Odrzucił 6-cyfrową kwotę za zagranie w popularną strzelankę. „Tak bardzo mnie sfrustrowała”, wyjaśnia fanom ARC Raiders

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
04.09.2026 21:25
sakkra
1
odpowiedz
sakkra
88
Generał

Jestem już starym dziadem bo niestety nie mam pojęcia co to za gość - a chyba jest znany. Znam mr. Beast - córka go kiedyś oglądała. Wszyscy jutuberzy których ogląda grają w jakieś straszne gry i krzyczą za każdym razem jak małe dzieci 🤣

04.09.2026 21:37
tynwar
1.1
odpowiedz
tynwar
105
Legend

sakkra nigdy nie zdarzyło mi się spotkać kogoś, by krzyczał grając w straszne gry. Nie rozumiem jak ktoś może krzyczeć, bo gra w straszną grę.

04.09.2026 21:41
2
odpowiedz
ultraSsak
39
Pretorianin

Pewnie mu czity przestały działać do tej gry, stąd wie - że wrócić nie może.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl