Cudna jest ta gra, cały czas szczęka na podłodze
Odniesiecie się jakoś do tego że telewizja polska obrzygała paradox i zrobiła z nich "sługów kremla" na podstawie jakiegoś moda totalnie dezinformując?
Demo było naprawdę dobre. Momentami trochę trudne/dezorientujące, ale naparwdę dobre. Pełniak na pewno kiedyś wpadnie.
Planowałem kupić córce Hogwarts Legacy / Lego HP Collection gdyż jest fanką Harrego Pottera. Wspina się też od jakiegoś czasu i w związku z tym ta gra też zwróciła moją uwagę. Obecnie, widząc świetne opinie właśnie ku niej bardziej się skłaniam.
Pograłem dwie godziny. I to się spodoba tylko fanom gatunku. Symulacja wspinaczki super, ale to nie jest gra relaksacyjna. To ciężki i wymagający survival nawet na najniższym poziomie trudności.
Gra dobra, ale trudna na klawiaturze. Parę razy się mocno zdenerwowałem jak nie mogłem postawić stopy w odpowiednie miejsce. Czasem też kamera tak się ułoży że nie widać danej kończyny + brak możliwości wyłączenia trybu wyboru kończyny po jego włączeniu (trzeba wybrać kończynę co przy krótkim czasie na reakcję może się źle skończyć) + wolałbym móc wybrać kończynę kursorem myszy poprzez jej kliknięcie bo wciskanie przycisków na klawiaturze kiedy ma się sekundę na podjęcie decyzji bywa zgubne.
Demo mam wrażenie łatwiejsze mam już 10 godzin i ze stopnia alpinist zrobił mi się free solo. Trzeba dbać o sprzęt i zapasy. Gra wciąga jak chodzenie po bagnach.