Swietna informacja. Sony znow sie wycofalo z PC calkowicie pomimo tego, ze ich plan wydawania wszystkiego z 1-2lata opoznienia byl slaby to przynajmniej byl. Stellar Blade bardzo mi przypadl do gustu i na druga odslone czekam cierpliwie.
Przy takim newsie studio ma ode mnie kredyt zaufania i na pewno gra wjedzie day 1 do mnie.
w tytule jest błąd, nie pełną piersią... "pełnymi piersiami"
Obniżki? Ja ani razu nie widziałem tej gry w cenie poniżej 220 zł, a na co dzień jest bliżej 300.
EDIT: A jak człowiek sprawdza historię cen w innych walutach, to mu się nóż w kieszeni otwiera, widząc jak wielkie są to różnice >:(
Chyba to samo z final fantasy 7 part 3. Square chyba już nie wyda na ps5 najpierw tylko leci od razu na wszystko. Ciekawy zbieg okoliczności, że właśnie final fantasy 7 Rebirth i stellar blade to ostanie gry które odpaliłem na ps5. Jedyne ciekawe gry które były exami przez chwilę a to już 2 lata. Jakbym nie miał 300 gier w pudełkach to już chyba bym się poddał z tym playstation i to w końcu sprzedał bo nadzieja na to, że sony jeszcze będzie takie jak w czasach ps2, Ps3 czy jak przy niektórych grach na ps4 to już umarła.