Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowy model sztucznej inteligencji tworzy całe „gry” w ciągu jednej nocy. Od „Dark Souls” przez „Flight Simulator” aż po pełne symulacje miast

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
24.09.2026 11:16
TRX
1
1
odpowiedz
TRX
225
Generał

Słowo-klucz: KLONY

24.09.2026 11:35
1.1
1
odpowiedz
Paprykarz
56
Konsul

TRX tak jakby większośc gier wydawanych przez studia nie było klonami czegoś co już było xD.

24.09.2026 11:44
John_Wild
2
odpowiedz
John_Wild
62
Okropnie_Wściekły_Dzik
MAX

Jestem niemal pewien, że od gier generowanych przy pomocy AI, rynek w niedalekiej przyszłości prostu nie ucieknie. Nie należy AI w tej dziedzinie chyba aż tak demonizować. Myślę, że powstanie jakaś odrębna kategoria gier na robionych przy pomocy AI. Ci sami devsi którzy tworzą gry mogą bawić robieniem gier się AI (przy czym nie mieszać tych dwóch rodzajów w jednym tytule) . Przecież za grą stworzona przez AI też w dużym stopniu odpowiada człowiek. Taka grę też trzeba "obrobić". Nikt nie musi tracić pracy. My jako gracze będzierny mieli po prostu wybór, chcemy grać w AI czy nie. Osobiście na tą chwilę nie chciałbym. Czułbym, że to jest za sztuczne. Ale co będzie za kilka lat to nie wiem :)

post wyedytowany przez John_Wild 2026-09-24 11:50:10
24.09.2026 11:47
DanuelX
3
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny
Image

Jakbym wierzył w każdą informację o ejaj...

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl