To nie jest gra w stylu cyberpunk, ani odległa przyszłość
Jak nie jak na ostatnich gameplaych widać, że na ekranie wyświetla się dziesiątki znaczników, a Bond jest jak Superman który podchodzić do wszystkich przeciwników bez żadnych konsekwencji nawet jak do niego strzelają i wciska jeden przycisk przycisk likwidujących tych przeciwników niczym Terminator? Nawet mają wszczepy w Cyberpunku nie wygląda to tak futurystycznie jak ten Bond.
Takie jazdy i tandety to nawet w Cyberpunku nie ma:
https://www.youtube.com/watch?v=W1MVKPffTrk
Ja jestem niestety bardzo zawiedziony tą grą. Ucieszyłem się na zapowiedzi, a potem kiedy dowiedziałem się, że robi to studio od Hitmana i zobaczyłem gameplay to emocje opadły. Nie lubię tego stylu graficznego, tych animacji, za bardzo to wszystko sterylne jak dla mnie. Na pierwszy rzut oka wygląda jak mod do Hitmana... W każdym razie jestem ciekaw pierwszych recenzji graczy, fani Hitmana pewnie będą zadowoleni, ciekawe jak reszta.
"We had a couple of gadgets that felt like Bond had magic powers. [...] 'Bond doesn't have magic powers.' So that pushed the tech too far to the point of being unbelievable."
Nie, kuźwa, hakowanie granatów w locie za pomocą zegarka to wcale nie jest "magiczne", ani trochę.
https://youtu.be/vwmq_k5Kto0?t=177
Swoją drogą ciekawe, jak bardzo musiały być w takim razie zwariowane te gadżety, które uznano za zbyt nieprawdopodobne.
Oho zaczyna się, przyp^%% się do dziury w całym, wymieńcie mi jeden film z bondem w którym nie było niedorzeczności ? Ma być akcyjniak i widzę, że akcji nie zabraknie, dla mnie sztos a reszta niech sobie jęczy.
Ma być akcyjniak i widzę, że akcji nie zabraknie,
Przy dzisiejszej grafice, technologii i animacjach to nie problem coś takiego zrobić tylko gdy się dobrze zastanowić i przyjrzeć to jest typowa dzisiejsza pseuda gra gdzie wszystko jest oskryptowane i nasza kontrola nad tym opiera się tylko na wciśnięciu jednego przycisku.
Masz rację, autor posta nie wie o czym pisze. Można zrobić normalne gadżety, a można i pistolety laserowe jak w tragicznym 'Moonrakerze'.
Co innego ładunki wybuchowe w telefonach (pamiętacie co zrobili swego czasu Żydzi?), a co innego laserowe strzały z zegarka, czy inny jetpack.
To dobrze, że twórcy celują w bajkę (wciąż bajkę o szpiegu), ale nie w groteskę, czy gorzej, parodię.
Jak widze te gameplaye, to widzę takie 7/10. Widzę tam wszystko, czego w serii Hitman nie lubiłem. Parę rzeczy które wygląda spoko, kulawe animacje. Beznadziejne skradanie bo wrogowie sa głusi i ślepi. Akcja jako taka. Nic mnie nie przekonuje do tej gry.
Pomijajac kwestie czy to dobrze ze robi to studio odd Hitmana, nie podoba mi sie pomysl na ta gre. Przyzwyczailem sie ze 007 byl w filmach prawie zawsze starym dziadem a tu wymyslili sobie dzieciaka ;)
"Bond zawsze był dosyć autentyczną marką."
Generalnie jak się oglądało tylko części z Craigiem, mona się tak pomylić
No w swojej pierwotnej formie Bond był zaskakująco przyziemny. Ale kto by tam czytał powieści Fleminga, żeby się o tym przekonać?
Ja oczekuje dobrego klonu Uncharted. Dobrze, ze to nie sandbox ani openworld