No cóż, dla mnie sekcja "co nowego" do zaorania - bezużyteczny chaos, nie wiadomo na jakiej podstawie wyświetlane są tam losowe treści, posty i komentarze randomów do nieobserwowanych wątków.
1. Proszę o opcje ustawienia w profilu, by automatycznie otwierała się zakładka "moje" bo jedyne co mnie interesuje to "dyskusje" i "gry".
2. Nie podoba mi się tylko, że w sekcji dyskusje mam też powiadomienia o nowych postach pod artykułem, podczas gdy wyraźnie zaznaczyłem, że chce tylko powiadomienia o komentarzach pod moim postem.
3. Sekcja "czytelnicy" też do zaorania, po co mi info ile serduszek uzbierałem :D Albo niech chociaż te powiadomienia o serduszkach nie wyświetlają się w feedzie "wszystkie".

1. Jest dokładnie tak jak piszesz. Jak jesteś zalogowany do domyślna zakładka.
2. Sprawdzimy co i jak
3. Nie musisz z niej korzystać. Możesz ustawić np. Dyskusje jako opcję domyślną i olewać resztę.
Czy po zaznaczeniu domyślnej zakładki nie będę widział powiadomienia z innych zakładek jak "wszystkie" czy "gry"? W sensie tej niebieskiej kropki przy dzwonku?
Tak jak
Sekcja "co nowego" to zwykły spam folder rodem z gmaila.
Nie potrzebuję widzieć co jakiś ktoś napisał coś pod artykułem/tematem, który mnie zupełnie nie obchodzi.
W sekcji "moje" chcę widzieć odpowiedzi w komentarzach, w których sam się udzieliłem.
Dodatkowo jeśli już chcecie wyświetlać w "moje" wszystkie komentarze pod danym artykułem/tematem to dodajcie osobną opcje do dodawania artykułów do obserwowanych jako przycisk pod samym artykułem/tematem (jak na Steam i "obserwuj dyskusję"). Czasem napiszę komentarz i tyle. Nie interesuje mnie już później dalsza dyskusja.

"co nowego" to opcja dla ludzi niezalogowanych. Zakładam, że osoby zalogowane skupią się tylko na zakładce Moje.
Co do reszty. Każdy wątek ma opcje powiadomień o nim. Resztę możesz sobie ustawić jak chcesz wchodząc tutaj https://www.gry-online.pl/users/ustawienia/powiadomienia_nowe/#www
Zakładam, że wystarczy odznaczyć "Wątki w komentarzach - aktywność w wątkach na forum w których napisałem komentarz" i będzie jak chcesz.
No to skoro jestem zalogowany to powinna być opcja wyłączenia "co nowego" skoro to dla niezalogowanych?
Przeszkadza mi widok powiadomienia i animacji dzwonka sugerujący, że powinienem tam kliknąć i sprawdzić. To tak jakbym zablokował kogoś w WhattsAppie i ciągle miał w telefonie czerwoną kropkę przy ikonie apki gdy osoba zablokowana coś do mnie napisała. Irytująca też jest liczba powiadomień w co nowego osiągająca liczby 300+ itp.
Piszę to jako osoba z umiarkowanym OCD.
A druga sprawa - kiedy wróci filtrowanie gier wg platformy na stronie serii gier?
Np. chcę wyświetlić tylko CODy na PC, a nie mogę, bo pokazuje mi takie gnioty jak "Warzone Mobile": https://www.gry-online.pl/gry/seria-call-of-duty/z81af

Tak do kolejnych już ci nie powinny przychodzić. A te co juz masz możesz sobie odfajkować tutaj https://www.gry-online.pl/users/ustawienia/powiadomienia_nowe/#watki
Generalnie system zakłada że każdy ma deczko inne oczekiwania i preference więc dajemy dość szerokie spectrum opcji włączania/wyłączania co kto chce i lubi.
"filtrowanie gier wg platformy na stronie serii gier" - szczerze chyba nikt przez pół roku nam nie zgłaszał, że mu tego brakuje. Więc nawet tego nie planowaliśmy ruszać.
Czekam na przebudowanie sekcji "moje gry" i ich lepszą prezentację na PC. Fajnie jakby wróciło coś takiego jak na poprzednim GOL-u gdzie fajnie było widać trend oceniania

No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git, pozdrawiam całego GOLa, dobrych chłopaków i niech się to trzyma. Dobry przekaz leci.
Ok, to da się teraz np. zablokować wszystkie newsy o GTA6? Coś jak na Steamie gdzie możesz wskazać aby np. gry z tagiem "horrory" Ci się nie wyświetlały bo np. Cię nie interesują? Bo wiem że do premiery newsów o GTA6 będzie z 1000 ;)