Jak już słyszę że w grach kreatywność jest nagradzana to mam mieszane uczucia. Skocz na jednej nodze, przymknij jedno oko, spluń w prawo a zadasz większe obrażenia
Jak Molyneux cos gada to mozna zalozyc ze bedzie zupelnie odwrotnie. Jeden z najwiekszych klamcow branzowych.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby się naprawdę okazało że cieszy się że jedno z jego dzieci jest reaktywowane
Ale jestem ciety na typa bo klamal wczesniej wielokrotnie.
A poza tym tego typu wypowiedzi przed premierą gier czy filmow ludzi powiazanych z nimi są zazwyczaj malo wiarygodne.
Przyjmijmy pewne obiektywne miary i porównania.
Jeśli Molyneux to kłamca, to kim są twórcy tego dzieła?
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Day_Before
A co do kłamstw.
Peter nie zawsze do końca klamał. On mówił co chce stworzyć. Tylko że jego marzenia wychodziły poza możliwości technologiczne (jest to zwykłe fantazjowanie) i słuchając jego wypowiedzi.... Trzeba było wiedzieć żeby dzielić to co usłyszałeś przez 5 co najmniej.
Taki urok wizjonerów
Ale obecnie tworzy mastera od Albion i trzeba przyznać że póki co wydaje się że zrozumiał swoje błędy i nie nadmuchuje balonika a wręcz studzi oczekiwania
Cóż.
Zakładam że to nie będzie kreatywność pokroju BF3 gdzie waliłeś wodę. Na wodę piorun i masz obszarowe :)
Chociaż ja już nie wierzę w tą kreatywność przez te durne cooldawny na czary.
Zakładam że pójście 100% mag nie będzie możliwe. A jeśli się da to nie będzie satysfakcjonujące